Video

Nieuwe trailer Sherlock Holmes

Robert Downey Jr. en Jude Law in Guy Ritchies Holmes versie.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 20.10.2009 om 13:00 in Video
Robert Downey Jr. en Jude Law hebben de eer om respectievelijk Sherlock Holmes en Dr. John Watson te spelen in de 2009 versie van Sherlock Holmes, de nieuwe film van regisseur Guy Ritchie.

Hieronder zie je een derde trailer met enkele nieuwe beelden uit de film, die vanaf 7 januari 2010 in de bioscoop draait.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

HertogJan

Avatar

Helios "Lijkt me een bijzonder toffe film, maar vind de trailer maar niks eigenlijk. Voelt als een enorme actiescenespoiler. Kan me namelijk niet voorstellen dat er naast deze scenes nog veel meer actiescenes aanwezig zullen zijn."


De actie mogen ze weggeven, het plot niet. Het lijkt me een geweldige film worden, maar of het echt Sherlock Holmes is...

Helios

Avatar

Lijkt me een bijzonder toffe film, maar vind de trailer maar niks eigenlijk. Voelt als een enorme actiescenespoiler. Kan me namelijk niet voorstellen dat er naast deze scenes nog veel meer actiescenes aanwezig zullen zijn.

Golden Ghost

Avatar

Dit is GEEN Sherlock Holmes. Het zal me een worst wezen hoe ze de film noemen maar voor mij heeft het meer weg van een 3e rangs actie film waar ze ook iets detective achtigs in hebben willen stoppen als een echte Sherlock Holmes waar het detective werk / mindgames en suspence op de eerste plaats komen.

benjamin

Avatar

Ze hebben duidelijk het personage een heel nieuwe invulling gegeven, benieuwd wat het wordt maar met Downey Jr. in de hoofdrol kan het alvast bijna geen flop worden.

Papigiulio

Avatar

Yeah yeah yeah. Bring it. Want to see! :)