Scary Movie 5 komt eraan!

The Weinstein Company wordt wel erg wanhopig...

The Weinstein Company zit op het moment krap bij kas, dat weet elke filmliefhebber inmiddels wel. Om weer wat meer in kas te krijgen heeft het bedrijf besloten Scary Movie 5 te gaan maken.

Het bedrijf wist met Inglourious Basterds wel weer wat geld binnen te halen en Scream 4 moet ook flink wat opleveren, maar dat is nog geen zekerheid. Dus heeft het bedrijf besloten om verder te borduren op de Scary Movie-franchise, die het altijd goed doet.

Met het zwakke Scary Movie 4 verdiende The Weinstein Company immers nog ruim $180 miljoen. Ook de drie delen daarvoor deden het goed qua opbrengsten. Scary Movie 5 zal echter geen vervolg worden op de eerste vier delen, maar een reboot. Geen Anna Faris dus, als dat maar goed gaat. Mocht het deze reboot goed vergaan, dan kunnen we dus mogelijk weer een hele nieuwe reeks Scary Movie films verwachten... Verder is er nog erg weinig bekend over de film.

Wel is zeker dat Weinstein de film pas enige tijd na Scream 4 (2010) uit wil brengen. Wij zeggen: genoeg tijd dus om van gedachten te veranderen en te kappen met deze franchise die al bijna tien jaar over zijn top heen is.



NieuwsFilm

meest populair