TV-tips voor komende week

Onze aanbevelingen.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

Constantine (2005)

Zaterdag 24 oktober om 22:20 op Veronica

John Constantine (Keanu Reeves) is naar de hel geweest en teruggekeerd. Hij is geboren met een gave die hij niet wil hebben: het vermogen om engelen en demonen te herkennen die in menselijke gedaante op aarde leven. Zijn hulp wordt ingeroepen door een wanhopige, maar sceptische politie-onderzoekster Angela Dodson (Rachel Weisz) voor het oplossen van de mysterieuze dood van haar geliefde tweelingzuster. Het onderzoek neemt hen mee in de wereld van de demonen en engelen die in Los Angeles leven. Zij zijn beiden gevangen in een noodlottige reeks van bovenaardse gebeurtenissen. Is er uit deze hel op aarde nog een ontsnapping mogelijk?
Bekijk de afbeelding

Perfect Stranger (2007)

Zondag 25 oktober om 20:30 op RTL4

Als onderzoeksjournalist Rowena (Halle Berry) erachter komt dat de moord op haar vriendin te maken heeft met de belangrijke reclameman Harrison Hill (Bruce Willis) gaat ze, met hulp van haar collega Miles Hailey, undercover als uitzendkracht 'Katherine' bij zijn bedrijf en flirt ze als 'Veronica' met hem online.
Rowena omringt haar prooi aan alle kanten en ze komt erachter dat zij niet de enige is met wisselende identiteiten. Hoe dichter ze bij de waarheid komt, hoe meer ze begrijpt hoever mensen gaan om deze waarheid beschermen....
Bekijk de afbeelding

Mission: Impossible (1996)

Maandag 26 oktober om 20:30 op SBS6

Jim Phelps en zijn elite-team bereiden in Praag een plan voor om een disc met de identiteit van de Amerikaanse spionnen uit de handen van de vijand te houden. Helaas loopt het plan verkeerd af en wordt teamlid Ethan Hunt de schuld in de schoenen geschoven. Hunt laat dit niet zomaar gebeuren en gaat de zaak zelf uitzoeken.
Bekijk de afbeelding

Pearl Harbor (2001)

Dinsdag 27 oktober om 20:30 op Veronica

Evelyn en Danny worden overgeplaatst naar Pearl Harbor, Hawaii, waar ze te horen krijgen dat collega van de luchtmacht en vriend Rafe gesneuveld is. Ze vinden troost bij elkaar en lijken gelukkig, totdat Rafe onverwacht terugkeert.
Bekijk de afbeelding

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

Woensdag 28 oktober om 21:20 op Canvas

Joel (Jim Carrey) is er nogal van ondersteboven dat zijn vriendin Clementine (Kate Winslet) al haar herinneringen aan hun nogal tumultueuze relatie heeft laten wissen. Wanhopig neemt hij contact op met de uitvinder van het bewuste proces, Dr. Howard Mierzwiak, om zo Clementine uit zijn eigen geheugen te laten verwijderen. Maar als Joel's herinneringen aan Clementine langzaam beginnen te verdwijnen, begint hij zijn liefde voor haar opnieuw te ontdekken. Hij probeert uit alle macht het proces, dat zich diep in zijn hersenen voltrekt, tegen te gaan. Terwijl Dr. Mierzwiak en zijn crew hem najagen door zijn eigen herinneringen, wordt Joel meer en meer duidelijk dat hij Clementine niet uit zijn hoofd krijgt....
Bekijk de afbeelding

Hairspray (2007)

Donderdag 29 oktober om 20:30 op NET5

Baltimore, 1962. Tiener Tracy Turnblad heeft maar een passie: dansen. Dan wint ze, ondanks dat ze aan de dikke kant is, een felbegeerde plek in het populaire tv-programma 'The Corny Collins Show'. Van de ene op de andere dag verandert ze van outsider in idool. Maar kan ze als gloednieuwe trendsetter ook koningin van de show Amber verslaan en het hart van danshunk Link Larkin veroveren... zonder haar kapsel te verpesten?
Bekijk de afbeelding

Sleepy Hollow (1999)

Vrijdag 30 oktober om 22:25 op NET5
Regie: Tim Burton

Het kleine dorpje Sleepy Hollow wordt opgeschrikt door een aantal verschrikkelijke moorden. De dorpsbewoners weten zeker dat ze het werk zijn van de de mysterieuze Ruiter Zonder Hoofd, maar detective Ichabod uit New York denkt daar heel anders over.



NieuwsFilm

meest populair