DVD releases week 44

Alle Sci-Fi fans zullen deze week in hun nopjes zijn.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Accidental Husband (2008)


Emma Lloyd is een succesvolle carrièrevrouw. Haar radioshow als love dokter is een hit, haar eerste boek wordt uitgebracht en ze heeft een liefdevolle relatie met haar conventionele verloofde Patrick . Bij de registratie van hun huwelijk blijkt Emma al getrouwd te zijn, alleen heeft ze geen idee met wie. De zoektocht naar haar zogenaamde echtgenoot leidt haar naar Patrick , een knappe en zeer charmante brandweerman. In het begin levert hun tegengestelde kijk op het leven veel spanning en chaos op, maar Emma krijgt al snel bewondering voor Patrick's zorgeloze passie en begint te twijfelen aan haar eigen conservatieve kijk op het leven en de liefde. Als Emma's trouwdag dichterbij komt moet ze kiezen tussen haar eigen veilige leven met Richard of de gepassioneerde en spontane wereld waar Patrick in leeft.
Bekijk de afbeelding

Snow White and the Seven Dwarfs (1937)

Regie: David Hand

Een jaloerse koningin probeert haar mooie stiefdochter Snow White kwijt te raken. Ze huurt een jager in om haar te vermoorden, maar hij kan het niet over z'n hart verkrijgen om haar ook echt te doden. Ze besluit te schuilen bij zeven dwergen in hun huis in de bossen. De koningin neemt hier geen genoegen mee en probeert haar stiefdochter alsnog om te brengen.
Bekijk de afbeelding

Star Trek (2009)


De Romulans reizen terug in de tijd om in hun voordeel het verleden te veranderen. Ze proberen Kirk uit de tijdlijn te wissen voordat hij werd geboren. Zo komt Spock in een positie om Kirk te redden en de tijdlijn te herstellen. Ook zal hij ervoor moeten zorgen dat de gebeurtenissen niet afwijken van de originele tijdlijn om zo de toekomst niet te veranderen.
Bekijk de afbeelding

Street Fighter: The Legend of Chun-Li (2009)


Chun-Li (Kristin Kreuk) is een mooie Chinese agente die dankzij haar snelle benen haar tegenstanders in elke missie weet uit te schakelen. Als ze een missie krijgt om de meester-moordenaar Gen te vinden begint ze een lange reis naar gerechtigheid. Voordat ze ooit bij Gen uitkomt ondervindt ze vele struikelblokken die het haar in deze missie erg moeilijk weten te maken.
Bekijk de afbeelding

Tinker Bell and the Lost Treasure (2009)

Regie: Klay Hall

Opnieuw begint Tinker Bell aan een magisch avontuur ver weg van Nooitgedachtland. Met de hulp van haar nieuwe vriend Blaze (een lichtgevende insect), zal zij een nieuwe maansteen moeten vinden. Deze bevat magisch stof. De reis is allesbehalve saai, aangezien Tinker Bell verstrikt raakt in allerlei gevaarlijke avonturen, en gered moet worden door haar oude vriend Terence. Bovendien leert Tinker Bell onderweg het belang van verantwoordelijkheid nemen, en wat ware vriendschap is.



NieuwsFilm

meest populair