Alternatief einde Paranormal Activity

Het einde zoals deze bedoeld is.

Nogmaals, dit is een behoorlijk grote spoiler! Dus druk niet op play als je de film nog wilt zien. Het betreft naar alle waarschijnlijkheid het originele einde van de succesfilm Paranormal Activity. De film werd door game-ontwerper en regisseur Oren Peli gemaakt voor een bedrag tussen de $10.000 tot $15.000.

Toen de mensen bij DreamWorks de film zagen, waren ze meteen onder de indruk. Ze wilde echter dat er een remake gemaakt zou gaan worden voor een bioscooprelease. Peli kreeg het uiteindelijk toch voor elkaar dat zijn originele versie eerst in enkele bioscopen mocht draaien en dat leverde het huidige succes op. De horror staat in de Amerikaanse box office al op zo'n $65 miljoen.

Voor de landelijke release eiste de filmstudio wel een aangepast einde. Hieronder het originele einde, die niet te zien is in de bioscoop. Paranormal Activity draait pas vanaf 26 november in de Nederlandse theaters. Druk dus niet op PLAY als je de film nog wilt zien.

Update: Helaas, het feest is voorbij. Vanmorgen zijn we gebeld door de distributeur en die was 'not amused' met de clip. We hebben deze dus verwijderd.



NieuwsFilm

meest populair