DVD releases week 45

Welke films zijn vanaf deze week allemaal nieuw te huur.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Linha de Passe (2008)


São Paulo, 20 miljoen inwoners, 200 kilometer verkeer, 300.000 boodschappers op een motor. In het hart van één van de zwaarste en meest chaotische steden in de wereld, proberen vier broers zichzelf te ontplooien. Met Brazilië in noodtoestand als achtergrond, zijn ze alle vier op zoek naar een oplossing van hun problemen.
Bekijk de afbeelding

Ghosts of Girlfriends Past (2009)


Een vrijgezel wordt lastiggevallen door de geesten van zijn vroegere vriendinnen tijdens de bruiloft van zijn broer.
Bekijk de afbeelding

The Escapist (2008)


Frank Perry zit al jaren een levenslange gevangenisstraf uit. Wanneer zijn dochter, die hij nauwelijks gekend heeft, ernstig ziek wordt, is Frank vastberaden het goed te maken met haar, voordat het te laat is. Hij ontwikkelt een ingenieus vluchtplan en omringt zich met een groepje gevangenen die mee willen ontsnappen. De criminelen hebben het niet zo op elkaar, maar zijn verbonden door een gezamenlijke drang te ontsnappen.
Bekijk de afbeelding

Bill (2007)


Bill (Aaron Eckhart) is een onberispelijke en keurige man die, naast zijn leven prima op orde, een perfecte carrière heeft. Zijn leven komt op z'n kop te staan wanneer hij er achter komt dat zijn vrouw vreemd gaat met een lokale tv-presentator. Ondertussen krijgt Bill ook nog te maken met een jongen waar hij de mentor voor zijn stage moet zijn. En dan moet Bill ook nog eens op zijn gezondheid letten.
Bekijk de afbeelding

Dolan's Cadillac (2009)


In Dohan's Caddillac is een vrouw (Vaugier) getuige van executie door een gewetenloze mensensmokkelaar (Slater). Ze wil tegen hem getuigen maar dat kan hij natuurlijk niet hebben en hij ruimt haar dan ook op voordat het zover is. Haar man (Bentley) laat het daar niet bij zitten en neemt het recht in eigen handen en is vastbesloten de moordenaar van zijn vrouw met gelijke munt terug te betalen. Hij verzint een ingewikkeld plan om de man onderweg in zijn Cadillac te grazen te nemen, maar of dat lukt...
Bekijk de afbeelding

Welcome (2009)


Om samen te kunnen zijn met zijn vriendin in Engeland besluit Bilal, een Koerdische jongen van 17, het Kanaal over te zwemmen vanaf de Franse kust. Hij krijgt hulp van de lokale badmeester Simon die midden in een echtscheiding ligt.
Bekijk de afbeelding

Soeur Sourire (2009)


Biopic over de legendarische zingende non, Soeur Sourire. Jeannine Deckers, zoals ze oorspronkelijk heette, speelde gitaar en schreef liedjes, waarvan er eentje, Dominique, plotseling in de jaren '60 wereldberoemd werd en zelfs de nummer 1 positie in de Amerikaanse hitlijsten bereikte. Het leek een sprookjesverhaal, maar de lesbische Soeur Sourire kampte in werkelijkheid met hevige depressies en zocht troost in alcohol en medicijnen.
Bekijk de afbeelding

Lesbian Vampire Killers (2009)


Terwijl hun vrouwen onder een vloek van een stel lesbische vampieren verkeren, sturen hun mannen twee onwetenden mannen uit Wales op hen af. Dit bij wijze van offer aan hen en om zodoende de vloek te kunnen breken...
Bekijk de afbeelding

The Killing Room (2009)


Met het doel om wat meer geld te verdienen, melden vier vrijwilligers zich aan voor een betaalde psychologische onderzoek-studie. In plaats daarvan, gaan de vier een van de slechtste nachten van hun leven tegemoet. Ze krijgen te maken met een dodelijk, geclassificeerd overheidsprogramma dat 20 jaar geleden werd ingesteld.
Bekijk de afbeelding

The Cry (2007)


Op een bewuste dag wordt Manhattan geterroriseerd door een gekwelde geest. Maria, een jonge moeder, krijgt evenals Alex Scott en Sergio Perez, twee detectives, te maken met deze geest. Zij zullen uiteindelijk terug moeten vechten om voor altijd van het kwaad af te komen.
Bekijk de afbeelding

The Narrows (2008)


Mike doet aan fotografie en heeft zojuist een beurs aan de NYU gewonnen. Mike, die eraan gewend is in een achterbuurt vol criminaliteit te leven, moet nu zien te wennen aan de bovenklasse. Daarnaast krijgt hij geldproblemen, aangezien hij ondanks zijn beurs niet genoeg geld heeft.
Bekijk de afbeelding

Dread (2009)


Drie studenten zijn bezig met hun studie naar de angsten van mensen. Na verloop van tijd krijgt één van hen, Quaid (Shaun Evans), een ingeving: hij vat het idee op in het reine met zichzelf te komen. Door zijn twee medestudenten op te lichten en hen hun terreuracties te gelde te maken probeert hij zijn obsessie kwijt te raken.
Bekijk de afbeelding

Nobel Son (2007)


Als Eli Michaelson de Nobelprijs wint, lijkt zijn ideale leven helemaal compleet. Zijn vrouw en zoon denken daar echter anders over. Het gedrag van Eli staat ze allerminst aan en beide irriteren zich mateloos. Als de zoon op de avond dat zijn vader de Nobelprijs ontvangt gekidnapped wordt, eisen de kidnappers 2 miljoen, oftewel het geld van de Nobelprijs. Tot overmaat van ramp weigert Eli het geld te betalen en er ontstaat een crisis.



NieuwsFilm

meest populair