Drie grote namen in Yogi Bear film

De Hanna-Barbera verfilming wordt half live-action, half computer-geanimeerd...

Entertainment Weekly weet ons te vertellen dat Anna Faris, Dan Aykroyd en Justin Timberlake in gesprek zijn voor rollen in de live-action/computer-geanimeerde Yogi Bear film. Het project is gebaseerd op de gelijknamige tekenfilm van Hanna-Barbera. De film wordt geregisseerd door Eric Brevig (Journey to the Center of the Earth) en het scenario komt van Brad Copeland (Wild Hogs). Hieronder is te zien welke rollen Faris, Aykroyd en Timberlake zullen gaan spelen.

Faris speelt een live-action personage, genaamd Rachel. Ze is een natuurdocumentaire-maker, die Yogi en Boo-Boo probeert te filmen voor haar volgende film.

Aykroyd verzorgt de stem van de computer-geanimeerde Yogi, de lieve Jellystone Park beer. Hij staat bekend vanwege zijn talloze pogingen om picknick-mandjes te stelen van kampeerders, tot groot ongenoegen van Park Ranger Smith.

Timberlake regelt de vocalen van de computer-geanimeerde Boo-Boo. Dit is de jonge beer, die constant optreedt als Yogi's partner en geweten.

Park Ranger Smith is nog niet gecast. De opnames beginnen volgende maand in Nieuw Zeeland. Warner Bros wil de film op 17 december 2010 uitbrengen.

NieuwsFilm

meest populair