Video

Nieuwe The Lovely Bones trailer

De nieuwe film van Peter Jackson.

door Bram de Groot op 15.11.2009 om 17:13 in Video
Hieronder zie je een nieuw verschenen trailer van The Lovely Bones van LOTR regisseur Peter Jackson. In het fantasierijke misdaad-drama wordt de 14-jarige Susie Salmon (Saoirse Ronan, Atonement) verkracht en vermoord door haar buurman. Vanuit de hemel ziet ze hoe haar familie om gaat met het verlies. Haar vader zoekt naar de moordenaar, haar broertje creëert een imaginair zusje, haar zus wisselt drastisch van persoonlijkheid en haar moeder kwijnt weg van haar familie. Ook volgt Susie de moordenaar die alles in staat stelt om bewijzen rond de moord te verduisteren.

In The Lovely Bones, die op 28 januari 2010 in première gaat, spelen ook Mark Wahlberg, Rachel Weisz, Stanley Tucci en Susan Sarandon een rol. De nieuwe trailer:


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

japser

Avatar

Huh maar dit had ik toch al een keer gezien of licht dat aan mij.

maar als nog ben heel erg benieuwd hier naar

patrick88

Avatar

japser "huh maar dit had ik toch al een keer gezien of licht dat aan mij."


Volgens mij is het ook inderdaad bijna dezelfde trailer als die eerder geplaatst is geweest...

Het ziet er inderdaad wel heel goed uit... Ik zal hem zeker gaan bekijken in de bios.

Bram

Avatar

HaroldAndKumar "rrrrrrrrrrrrrepost bram"


De trailer is pas twee dagen oud en ik heb hem niet voorbij zien komen op FT. Dat de trailer duidelijke overeenkomsten heeft met de eerdere trailer is goed mogelijk. Het betreft namelijk dezelfde film...

HaroldAndKumar

Avatar

bdg78 "De trailer is pas twee dagen oud en ik heb hem niet voorbij zien komen op FT. Dat de trailer duidelijke overeenkomsten heeft met de eerdere trailer is goed mogelijk. Het betreft namelijk dezelfde film..."


Het klopt zeker dat deze trailer nog niet op de site stond, maar zoals twee andere reacties boven ook laten blijken: deze trailer van 1 minuut bevat bijna exact dezelfde beelden als de eerder geplaatste trailer van 2 minuten en 46 seconden. Vandaar dat dit artikel van nul toegevoegde waarde voor FilmTotaal is en totaal overbodig. Het doet afbraak aan de kwaliteit van de site.

Deweb

Avatar

Ik vindt het toch wel leuk om hiervan op de hoogte te zijn, ook al is het inderdaad een versnelde trailer met nauwelijks nieuwe beelden.

Maarja, wie ben ik?

NieuwsFilm

meest populair