Trailer: Edward Norton in drugs-komedie Leaves of Grass

Norton speelt de rol(len) van een identieke tweeling...

Hieronder is de trailer te bekijken van Leaves of Grass, een drugs komedie-thriller met Edward Norton in de hoofdrol. Hij speelt de rol(len van een identieke tweeling, waarvan Susan Sarandon de moeder is. Verder is er een rol weggelegd voor Richard Dreyfuss en zijn er bijrollen voor Keri Russell en Melanie Lynskey.

Hier volgt de officiële plot synopsis:

Edward Norton is Bill Kincaid, an Ivy League classics professor, who returns to rural Oklahoma to bury his dangerously brilliant identical twin brother, only to discover that the brother he believes to have been murdered has lured him home to involve him in a doomed plot against a local drug lord (Dreyfuss). Before Bill can flee, he’s implicated in a murder, and his life has become completely unraveled…

De film is geschreven en geregisseerd door Tim Blake Nelson ook aan het einde van de trailer te zien is (in de auto met Norton). Als acteur is hij onder meer te zien in Syriana, Fido en Wonderland. Daarnaast regisseerde hij in 2001 O, een moderne update van Othello met Julia Stiles.

Website The Playlist noemt Leaves of Grass “zeer briljant”, “erg goed geschreven” en “veel meer dan een simpele en leuke stoner komedie.”

Ruim twee jaar geleden wilde Norton het script van Nelson niet lezen, maar waagde zich hier uiteindelijk toch maar aan: ”Ik vond het geweldig en had het idee dat Tim het verhaal tot in de kern begreep. Ik ging naar mijn partners en stelde voor om de film te gaan produceren. Deze persoonlijk manier van films maken zal ik altijd steunen.”

De trailer:



NieuwsFilm

meest populair