Humor

R2-D2 in Star Trek

De kleine robot verbreedt zijn horizon.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Julian op 17.11.2009 om 15:05 in Humor
Zoals sommige onder jullie wellicht al zullen weten, voegt het special effects bedrijf van George Lucas, genaamd ILM (Industrial Lights and Magic), geregeld een nogal buitengewone handtekening toe aan filmproducties waar zij aan hebben meegeholpen.Deze handtekening bestaat uit een digitaal geanimeerde versie van R2-D2, die met een mini-cameo ergens in beeld verschijnt gedurende de film. De robot is echter zodanig klein dat hij haast niet op te merken is op het grote scherm. De fans moeten dus meestal wachten tot de film uit is op DVD om alles nogmaals beeld voor beeld te kunnen napluizen.

Eerder werd al een R2-D2 ontdekt in Transformers: Revenge of the Fallen, en ook in de door J.J. Abrams geregisseerde reboot van Star Trek maakt de kleine robot zijn opwachting.

Je kan hieronder twee screenshots bekijken waarin de robot (goed?) te zien is.12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

In die eerste zie je hem wel terug, maar in die tweede...
Vindt George Lucas dit wel goed, trouwens?

master3d

Avatar

Gasten:P jemig

Loy87

Avatar

2e lijkt meer op wall-e.. als je heel dichtbij bekijkt:P

benjamin

Avatar

Grappig, en ik al schrik hebben dat dit echt filmnieuws zou zijn en ze Star Trek om zeep gingen helpen.

Robkorv

Avatar

Uhuh, als R2-D2 (of een andere "handtekening") daadwerkelijk in de film zat (en in andere films waar ILM aan mee heeft gewerkt) was iemand dat echt wel eerder opgevallen.

Ik heb het idee dat dit totale onzin is.

Julian

Avatar

KweeK "Uhuh, als R2-D2 (of een andere "handtekening") daadwerkelijk in de film zat (en in andere films waar ILM aan mee heeft gewerkt) was iemand dat echt wel eerder opgevallen.

Ik heb het idee dat dit totale onzin is."


Volgens mij is dit tamelijk echt. Lees dit maar:

"Paramount Pictures has announced a contest, giving away an official prop from the film to one of the people who actually spotted the beeping droid. What scene in the new film Star Trek features the robot “R2-D2″ from Star Wars? Email your answer to facebook@paramount.com with “STAR TREK Easter Egg Sweepstakes” in the subject line. Full rules are listed on Facebook." [/FILM}

Havoc

Avatar

Dit is waar. ILM staat hier wel bekend om. In Indiana Jones zit ook een C3PO en R2D2 hiëroglief. Om maar 1 van de vele voorbeelden te noemen..

http://www.funny-potato.com/blog/wp-content/uploads/2008/06/indiana-jones.jpg

Ramon van Dam

Avatar

Dit is zeker echt, en was al elders gepost vlak nadat de film uitkwam in de bios :) Waarna diverse mensen erop hebben zitten letten en het bevestigden.

MrMister

Avatar

Ik ben ook erg benieuwd naar die kat, heeft die ook ergens een cameo?

HansGaatNooitNaarDeBios

Avatar

R2D2 verschool zich ook al op het moederschip in Close Encounters of the Third Kind. Ach, zo zie je wat van de wereld.

ma6co66

Avatar

Is me nooit opgevallen tijdens kijken van de films.

nieuwslaatste nieuws

meest populair