JJ Abrams denkt hardop over Star Trek 2

Kunnen we Khan verwachten? En wie zal hem gaan spelen?

Nu Star Trek op weg is naar DVD en Bluray, wordt er al weer druk gespeculeerd over het volgende deel. Sci Fi Wire bericht dat zowel J.J. Abrams als schrijver/producer Damon Lindelof hebben gezegd dat we de film op zijn vroegst in 2012 kunnen verwachten. Ze zijn namelijk nog niet begonnen met schrijven ens pelen enkel met wat ideeën. Abrams wil ook niet bevestigen of hij het vervolg zal gaan regisseren, aangezien het nergens op slaat om hier iets over te zeggen terwijl de film nog niet eens een script heeft.

Ook al wil zo'n beetje iedereen dat Khan de volgende vijand wordt, kunnen ze hier nog helemaal iets over zeggen. Het kan op dit moment nog alle kanten op.

Lindelof vertelt dat er waarschijnlijk weer gewerkt zal gaan worden met het tijdreis-aspect. Abrams werkte hier al mee in deel 1 en ook al in de tv-series Lost en Alias, dus het lijkt erop dat hij de smaak te pakken heeft.

Lindelof zegt het volgende:

One of the things we like to do as storytellers is drop you in the middle of something. And the question that you’re asking yourself is: Where am I in relation to the last time I left these guys? Could this be something that predated even, perhaps, some of the adventures that they had in the first movie? Does it happen five years later? Is it happening two seconds later? Who knows? So we’re not going to tell you.

ComingSoon komt nog met een interessant gerucht. Abrams' heeft al een acteur in gedachten voor Khan, mocht dit personage in de film terecht komen. Het gaat om Nestor Carbonell, beter bekend als Richard Alpert in Lost. De kans is natuurlijk groot dat er uiteindelijk voor een grotere naam gekozen wordt (als Khan überhaupt onderdeel uitmaakt van Star Trek 2).

Tot slot nog een aardig filmpje met Star Trek 2009 bloopers.



NieuwsFilm

meest populair