Algemeen

Keert Dustin Hoffman terug als vader Focker?

En hoe zit het met Barbra Streisand?

door Jan-Peter Rook op 21.11.2009 om 00:11 in Algemeen
Er bestaat een grote kans, dat Dustin Hoffman niet terugkeert voor Little Fockers, het derde deel uit de Meet the Parents reeks. Entertainment Weekly komt met het gerucht dat Hoffman en de studio het niet eens zijn over de grootte van de rol, de opnamedagen en andere zaken. Hoffman had eerder toegezegd om een klein cameo-rolletje te doen in de film, maar het lijkt erop dat dit nu niet meer gaat gebeuren. Universal weigerde op het gerucht te reageren.

Als het personage Bernie Focker niet in Little Fockers te zien zal zijn, betekent dat echter niet dat dit ook geldt voor zijn vrouw Roz Focker (gespeeld door Barbra Streisand). Streisand zal nog steeds een prominente rol hebben in de film.

Little Fockers introduceert Gaylord en Pam Focker als ouders van 5 jaar oude tweelingen, Henry en Ashley genaamd. Hier volgt een karakterbeschrijving van de twee koters:

Henry is kind and a little oversensitive. He has a pet lizard who he loves, and likes to imitate. He likes to sing and dance. He gets along by withdrawing from conflict with other kids, and likes to play solo on the schoolyard. Ashley is a tomboy. She can be a little bit of a bully, but she loves her twin brother. She likes finding out things, especially if it’s something a grownup doesn’t want her to know

Naast de terugkerende Ben Stiller, Robert DeNiro, Teri Polo en Owen Wilson, zijn er ook rollen weggelegd voor Jessica Alba, Harvey Keitel en Laura Dern. De opnames zijn vorige maand begonnen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hoiii

Avatar

:D:D

SunChaser

Avatar

Deel 2 was echt te erg voor woorden. Laat 3 maar zitten.

nima

Avatar

SunChaser "Deel 2 was echt te erg voor woorden. Laat 3 maar zitten."


Ik denk dat jij een beetje overdrijft :P

Ik kan niet wachten tot deel 3 er is :D Ben Stiller en Robert De Niro is echt een goede combinatie :D

Moviemagic

Avatar

De Niro is altijd goed (behalve in Mary Shelley's Frankenstein). Stiller is een uitstekend acteur. Maar Hoffman....als het niet de grote van de rol is dan is het wel het geld....Het is altijd iets met sommige.

Steve Harwin

Avatar

Het aantal sterren wordt wel steeds groter zeg. Allemaal cameo'tjes, neem ik aan?
Ik vond de Niro trouwens wel erg goed in Frankenstein (die man is gewoon erg goed in zijn vak). Misschien was de casting wat minder geslaagd dan het geval was bij dezelfde rol voor Peter Boyle in Young Frankenstein. Maar ja, dat is een kwestie van smaak.

Elysia

Avatar

Ik kijk echt uit naar deze film :P ik vind ze echt leuk

marcjeb

Avatar

Heerlijk deze reeks.

1 vond ik geniaal.
2 minder dan 1 maar nog steeds super leuk.

3 Kan niet wachten :P!!

NieuwsFilm

meest populair