Keert Dustin Hoffman terug als vader Focker?

En hoe zit het met Barbra Streisand?

Er bestaat een grote kans, dat Dustin Hoffman niet terugkeert voor Little Fockers, het derde deel uit de Meet the Parents reeks. Entertainment Weekly komt met het gerucht dat Hoffman en de studio het niet eens zijn over de grootte van de rol, de opnamedagen en andere zaken. Hoffman had eerder toegezegd om een klein cameo-rolletje te doen in de film, maar het lijkt erop dat dit nu niet meer gaat gebeuren. Universal weigerde op het gerucht te reageren.

Als het personage Bernie Focker niet in Little Fockers te zien zal zijn, betekent dat echter niet dat dit ook geldt voor zijn vrouw Roz Focker (gespeeld door Barbra Streisand). Streisand zal nog steeds een prominente rol hebben in de film.

Little Fockers introduceert Gaylord en Pam Focker als ouders van 5 jaar oude tweelingen, Henry en Ashley genaamd. Hier volgt een karakterbeschrijving van de twee koters:

Henry is kind and a little oversensitive. He has a pet lizard who he loves, and likes to imitate. He likes to sing and dance. He gets along by withdrawing from conflict with other kids, and likes to play solo on the schoolyard. Ashley is a tomboy. She can be a little bit of a bully, but she loves her twin brother. She likes finding out things, especially if it’s something a grownup doesn’t want her to know

Naast de terugkerende Ben Stiller, Robert DeNiro, Teri Polo en Owen Wilson, zijn er ook rollen weggelegd voor Jessica Alba, Harvey Keitel en Laura Dern. De opnames zijn vorige maand begonnen.



NieuwsFilm

meest populair