Super Troopers en Beerfest krijgen sequels

De Broken Lizard groep geeft uitleg over cast en verhaal...

De Broken Lizard is terug van weggeweest. De onafhankelijke groep zullen velen kennen van komedies als Beerfest, Club Dread, Super Troopers en het aankomende The Slammin Salmon. De mannen hebben goed nieuws voor fans van Beerfest en Super Troopers.

Voor beide films zal er een sequel verschijnen. De sequel van Super Troopers zal het snelst uitkomen. Het script is af en de groep heeft zat financiers gevonden. 'We hebben veel financiers die graag die fucking film willen hebben,' aldus regisseur Jay Chandrasekhar 'Nu zijn we in onderhandeling met Fox, maar aangezien we al dat geld al hebben, zal dat geen probleem opleveren.' Zeker is dat naast alle hoofdpersonen ook Brian Cox terug zal keren als de baas van het debiele politiestation.

Er staat ook een sequel voor Beerfest in de stijgers. De film zal vanwege verandering van studio geen Potfest maar Pot Quest gaan heten. Naast de twee sequels werkt de groep ook aan een film genaamd Rogue Scholars, een komedie die zal gaan over groep professoren die ten oorlog besluiten te trekken tegen een studentenvereniging.

Trailer The Slammin Salmon:



NieuwsFilm

meest populair