The Wolfman wordt extreem bloederig en gewelddadig

De MPAA voorziet de film van een R-rating

Door de talloze vertragingen, heropnames, montageveranderingen, test screenings en Danny Elfmans vertrek, leek het er niet op dat The Wolfman de geplande releasedatum van 12 februari 2010 ooit zou gaan halen. Nu blijkt dat de film, die geregisseerd wordt door Joe Johnston, zo goed als af is.

Universal bericht dat The Wolfman een rating heeft ontvangen van de MPAA. Het gaat hier om een R-rating: “bloody horror, violence and gore.” Universal heeft gekozen voor de versie, die langer, bloederiger en (naar het schijnt) beter is dan de andere versies van de film.

Lawrence Talbot (Benicio Del Toro) wordt na de verdwijning van zijn broer door diens verloofde Gwen (Emily Blunt) gevraagd hem op te sporen. Talbot keert voor het eerst sinds de dood van zijn moeder terug naar zijn ouderlijk huis, waar hij wordt herenigd met zijn vader (Anthony Hopkins). Wanneer hij zijn broers verdwijning onderzoekt hoort hij van een eeuwenoude vloek waardoor mensen, wanneer de maan vol is, in weerwolven veranderen. Om deze vloek te verbreken moet hij de wolven in het bos van Blackmoor vermoorden. Tijdens zijn jacht komt hij er achter dat ook hij dierlijke instincten bezit.



NieuwsFilm

meest populair