Nieuwe clip Toy Story 3

En hadden we al gezegd dat Hollywood 3D gaat?

Toy Story 3 is alweer het derde deel in de trilogie, die begon in 1995. Het vervolg op het enorm succesvolle eerste deel (met een budget van dertig miljoen dollar haalde hij bijna 360 miljoen dollar op in de bioscopen) kwam in 1999 uit. Die film haalde zo'n 486 miljoen dollar op met een budget van negentig miljoen. De derde film moet vanaf 28 juli 2010 draaien in de Nederlandse bioscopen.

Allereerst willen we jullie trakteren op een stukje uit de film. Het filmpje was eigenlijk bedoeld voor de Amerikaanse televisie, maar lekte uit en daarom kunnen we het jullie laten zien. De inleiding wordt gedaan door de regisseur van de film, Lee Unkrich. Hij regisseerde eerder Finding Nemo en Monsters, Inc..


Het tweede nieuwtje dat we jullie niet willen onthouden is dat Toy Story 3 in IMAX 3D zal draaien. IMAX CEO Richard L. Gelfond had er het volgende over te zeggen. "We have always envisioned the Toy Story franchise as an ideal fit for the Imax experience and we're very happy to finally turn that vision into a reality."

De film zal gaan over Andy, die intussen volwassen is geworden en zich voorbereidt om naar de universiteit te gaan. Dit is slecht nieuws voor Woody, Buzz en de rest van het speelgoed, want ze worden afgegeven aan een kinderopvang. Al snel blijkt dat de kinderen op de dagopvang het leven van de vrienden moeilijk gaat maken.

De stemmen worden onder andere ingesproken door Tom Hanks, Tim Allen en Michael Keaton.

NieuwsFilm

meest populair