De volgende Bond-film wordt "shocking"

En een gerucht wie mogelijk de soundtrack gaat doen.

Scriptschrijver Peter Morgan (Frost/Nixon, The Queen) sprak kort met de website MI6 over de huidige status van de aankomende 007-film (James Bond 23). Zo heeft hij een eerste versie van het script afgerond en kwam met de volgende uitspraak hierover.

"It's a shocking story."

Dit kan uiteraard van alles betekenen, meer mag de beste man niet zeggen, dus het speculeren kan beginnen. In ieder geval maakt 007 voortgang richting zijn Amerikaanse release op 19 november 2011. Peter Morgan heeft trouwens ook door dat er een grote verantwoordelijkheid op zijn schouders rust.

"Bond creates a hysteria around it, one that I haven't previous known", he said. "It's a magnet for publicity - everyone wants to know what's going on with the new Bond".

Een ander gerucht dat door diverse websites de internet-ether is ingeworpen betreft de soundtrack voor Bond 23. Traditioneel is dit een hele eer voor de desbetreffende artiest en momenteel zou Susan Boyle serieus in de race zijn voor deze klus. Lijkt ons een broodje aap verhaal, maar je weet maar nooit.



NieuwsFilm

meest populair