Alle films voor tweede kerstdag 2009! (TV)

Eerst volproppen en dan van tafel rennen voor Bad Santa.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

"Pippi Långstrump" (1969)

09:00 op NED3

In een klein idyllisch dorpje in Zweden neemt Pippi Langkous samen met het aapje Meneer Nelson en het paard haar intrek in de leegstaande Villa Kakelbont. Tommy en Annika, die om de hoek wonen, worden bevriend met Pippi, die zij om haar uitmuntende vertelkunst, haar buitengewone kracht en haar kist met goudstukken bewonderen. Pippi krijgt niet alleen te maken met mevrouw Prusselius, de directeur van het Kinderbureau die haar een gepaste opvoeding wil geven, maar ook met twee dieven die het op Pippi's goud gemunt hebben. Op een dag komt haar vader, de zeeman kapitein Langkous en ook de koning van Taka-Tuka Land, haar ophalen. Laat Pippi haar twee vrienden zomaar achter?
Bekijk de afbeelding

Gotta Catch Santa Claus (2008)

09:10 op Canvas

Terwijl Trevor er vast van overtuigd is dat de Kerstman echt bestaat, daagt zijn beste vriendin Veronica hem uit dit te bewijzen. Trevor gaat vergezeld door zijn vrienden op zoek naar de Kerstman. Maar de vrienden moeten haast maken, want het monster LeFreeze heeft het niet zo begrepen op de Kerstman.
Bekijk de afbeelding

3 Ninjas Knuckle Up (1995)

12:00 op RTL4

De drie broertjes moeten hun krachten bundelen om een zakenman te stoppen, die vaten chemisch afval in een indianenreservaat dumpt.
Bekijk de afbeelding

Herbie Fully Loaded (2005)

12:40 op BBC1

Maggie Peyton is de nieuwe eigenaresse van de Volkswagen Kever Herbie, nummer 53, het autootje met een eigen wil. Wanneer Maggie ontdekt dat dit niet zomaar een auto is, besluit ze hem klaar te stomen voor de NASCAR-wedstrijden.
Bekijk de afbeelding

Pooh's Heffalump Movie (2005)

12:55 op SBS6

In het woud van Pooh, Piglet, Tigger en Roo gebeuren rare dingen. Pooh denkt te begrijpen wat er aan de hand is. Er lopen aparte wezentjes rond: de Heffalumps. Niemand weet of zij kwaad in de zin hebben of dat ze juist heel lief zijn.
Bekijk de afbeelding

Pippi Gaat van Boord (1969)

13:00 op NED3

Pippi gaat aan boord van haar vaders schip om naar Taka-Tukaland te zeilen. Maar Tommy en Annika zijn zo droevig dat Pippi weer van boord gaat. Ze rijdt met Annika en Tommy op haar paard naar Villa Kakelbont. Op het laatste moment gooit kapitein Langkous de zak met goudstukken overboord. De boeven hebben het gezien en willen de schat stelen. Pippi beleeft weer allerlei avonturen met haar vrienden.
Bekijk de afbeelding

Honky Tonk Freeway (1981)

13:00 op RTL7

Een absurd beeld van hedendaags Amerika, in fragmentarische portretten van verschillende mafkezen, wiens levens samenkomen in Ticlaw, Florida, een kleine stad die vastbesloten is toeristen aan te trekken ondanks het ontbreken van een afslag in de nieuwe snelweg.
Bekijk de afbeelding

Snow Wonder (2005)

14:05 op SBS6

Wanneer een sneeuwstorm een stad teistert, worden enkele mensen gevolgd die door de storm radicale veranderingen in hun leven meemaken. De vijf verhalen lijken eerst nog niet een connectie te hebben, maar kruisen elkaar langzaam.
Bekijk de afbeelding

Bridge to Terabithia (2007)

14:30 op BBC1

Jess Aarons is op school en binnen zijn familie een buitenbeentje. Om ergens in uit te blinken traint hij om de snelste jongen van de klas te worden. Zijn droom wordt helaas op de valreep gedwarsboomd door het nieuwe meisje op school; Leslie Burke. Zij doet mee met de hardloopwedstrijd en wint.
Ondanks hun vervelende eerste kennismaking worden de twee al snel de beste vrienden. Leslie vertelt graag de meest fantastische verhalen aan Jess. En Jess houdt erg van tekenen, maar voordat hij Leslie kende was er niemand aan wie hij dat liet zien. Samen bedenken ze het geheime koninkrijk Terabithia, een magische plek die je alleen kunt bereiken door met een touw over een smal beekje in het bos te slingeren. In dat land zijn zij heersers, vechten ze met de Dark Master en spannen ze samen tegen de pestkoppen op school. Het leven van Jess verandert voorgoed door deze bijzondere vriendschap. Maar staat hij hierdoor ook sterk genoeg in zijn schoenen om zich door een ernstig drama te slaan....
Bekijk de afbeelding

An American in Paris (1951)

14:55 op BBC2

De Amerikaanse schilder Jerry Mulligan wordt Hij wordt in Parijs ontdekt door de invloedrijke Nina Foch die veel interesse heeft in zijn werk.
Bekijk de afbeelding

Booky and the Secret Santa (2007)

15:30 op NED3
Regie: Peter Moss

Booky stelt alles in het werk voor een fijne kerstmis ondanks dat haar vader geen werk heeft.
Bekijk de afbeelding

Tom and Huck (1995)

15:40 op Canvas

Tom Sawyer is getuige van een moord, en samen met de zwerver Huckleberry Finn wil hij de onschuld van de verdachte aantonen.
Bekijk de afbeelding

Dennis the Menace Strikes Again! (1998)

15:50 op SBS6

Het is de verjaardag van Mr. Wilson en raad eens wie er ongevraagd op bezoek komt? Dennis en een paar van zijn vrienden die maar wat graag de boel op stelten zetten.
Bekijk de afbeelding

Flushed Away (2006)

16:00 op BBC1

Roddy is een huismuis die van zichzelf vindt dat hij het helemaal gemaakt heeft. Hij woont goed verzorgd in een prachtig ruim appartement in de deftige buurt Kensington, hij heeft een schitterende kooi en alle speelgoed die hij zich kan wensen. Als de familie een paar dagen op vakantie gaat, heeft Roddy het rijk. Helemaal alleen. Dan ontdekt hij dat er een vreemde muis, Sid, het huis is binnengedrongen. Roddy moet snel van dit onderkruipsel af. Hij lokt Sid naar het toilet en zegt dat het een bubbelbad is. 'Als jij erin springt, laat ik wel even de belletjes komen door deze ene hendel over te halen,' zegt Roddy. Maar daar trapt Sid niet in en uiteindelijk spoelt hij Roddy door. Hij komt in het Londense riool terecht, maar dat ziet er heel anders uit dan hij verwacht had. En eruit komen blijkt een tikkie moeilijker te zijn dan hij dacht. Daarbij komt dat Roddy nogal last heeft van de gemene plannetjes van die dictator van het riool, de vette pad Toad....
Bekijk de afbeelding

Sissi - Die junge Kaiserin (1956)

16:10 op NED1

Na de huwelijksplechtigheid nemen Sissi en Franz-Josef hun intrek in het prachtige kasteel van aartshertogin Sofie. Sissi kan echter niet zo goed opschieten met haar schoonmoeder, want ook zij heeft een sterke wil en persoonlijkheid. De conflicten blijven dan ook niet uit en bereiken een hoogtepunt na de geboorte van Sissi's dochtertje.
Bekijk de afbeelding

D3: The Mighty Ducks (1996)

16:25 op NET5

Een ijshockeyteam met de veelzeggende naam The Mighty Ducks krijgt een beurs toegewezen voor een vooraanstaande school. Om in de smaak te vallen bij het schoolsportteam daar, dient er eerst een zware strijd geleverd te worden.
Bekijk de afbeelding

A Dennis the Menace Christmas (2007)

17:10 op SBS6
Regie: Ron Oliver

Mr. George Wilson is een cervelende, gierige man, die totaal geen moeite doet om vriendelijk te zijn voor zijn omgeving. Dennis Mitchell is een kleine bengel uit de buurt die de norse Mr. Wilson op andere gedachten wil brengen. Uiteindelijk krijgt Dennis de hulp van een engel om Mr. Wilson de ware kerstgedachte duidelijk te maken.
Bekijk de afbeelding

A Carol Christmas (2003)

17:20 op RTL5

Als praatprogrammapresentatrice annex superkreng Carol Cartman krijgt Tori op een kwade dag bezoek van de geest van haar tante.
Bekijk de afbeelding

Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit (2005)

17:40 op BBC1

De jaarlijkse groentewedstrijd wordt bedreigd door konijnen. Konijnen zijn tenslotte gek op groentes, en ze komen natuurlijk gretig af op de schitterende courgettes, pompoenen, komkommers, bloemkolen en watermeloenen die meedingen in de competitie. Gelukkig hebben Wallace en Gromit daar iets op gevonden. Zij hebben een waarschuwingssysteem opgezet dat de volkstuinen en kassen van de deelnemers aan de wedstrijd prima beschermd. Totdat er plotseling een gigantisch, verbluffend vraatzuchtig konijn komt opdagen, waar zelfs Wallace en Gromit geen antwoord op hebben. Of misschien toch.
Bekijk de afbeelding

Hamlet (2009)

18:05 op BBC2

Hamlet, Prins van Denemarken, keert terug naar zijn vaderland als zijn vader, de koning, sterft. Hamlet's moeder, Gertrude, is al hertrouwd met zijn oom Claudius, de nieuwe koning. Ze dringen bij Hamlet aan om te trouwen met zijn geliefde Ophelia. Dan verschijnt de geest van zijn vader die Hamlet vertelt dat hij door Claudius en Gertrude is vermoord. Hamlet zint op wraak.
Bekijk de afbeelding

Baggage (2008)

18:40 op NET5

Sarah en haar man Pete staan op het punt te scheiden. Sarah wil echter alleen scheiden, als Pete met kerst naar huis komt om de ruzie met hun dochters bij te leggen.
Bekijk de afbeelding

The Santa Clause 3: The Escape Clause (2006)

18:45 op SBS6

De Kerstman, alias Scott Calvin, komt voor een dubbele taak te staan: hoe houdt hij zijn nieuwe familie blij en hoe houdt hij de plannen van Jack Frost, die Kerstmis wil overnemen, tegen?
Bekijk de afbeelding

Karroll's Christmas (2004)

18:50 op RTL5

Sinds Allan Karroll's ex-vriendin hem heeft vernederd op kerstavond voor een zaal van duizenden gasten, heeft hij een grote hekel aan het feest en alles dat met kerst te maken heeft. Op een dag krijgt Allan bezoek van een geest met de naam Jacob Marley, verwant aan de legendarische Bob Marley. Jacob heeft zichzelf als doel gesteld Allan te helpen weer sympathie te krijgen voor het kerstfeest.
Bekijk de afbeelding

Babe (1995)

18:50 op RTL8

Babe is een Australische film voor het hele gezin over een schattig biggetje. Babe is geen tekenfilm, maar toch spreken de dieren in deze film. Dat kan dankzij razendknappe computeranimatie, waardoor de dieren hun mond op het tempo en het ritme van de ingesproken tekst bewegen. De dieren zijn ondanks deze trucs levensecht en ontroerend. Zo kunnen we optimaal meeleven met de avonturen van Babe, die meer in huis heeft dan de gemiddelde big.
Bekijk de afbeelding

Home Alone 2: Lost in New York (1992)

20:00 op RTL4

De McCallisters gaan op vakantie naar Florida, Kevin raakt ze echter kwijt en komt in een vliegtuig naar New York terecht. Gewapend met zijn vaders creditcard neemt Kevin het er goed van. Ondertussen blijken boeven het voorzien te hebben op de grootste speelgoedwinkel in New York die ze op kerstavond willen overvallen.
Bekijk de afbeelding

Ticker (2001)

20:00 op RTL7

Agent Ray Nettles en zijn partner Fuzzy moeten het opnemen tegen een van de gevaarlijkste terroristische groeperingen in de stad.
Bekijk de afbeelding

Snowfever (2004)

20:00 op Veronica

Op vakantie kun je zijn wie je wilt zijn: op wintersport zonder haar ouders gaat de aanvankelijk dromerige en verlegen Nicky helemaal los: in navolging van haar populaire vriendinnen Max en Sam stort ze zich in de hevige concurrentiestrijd om de populaire snowboardleraar Ryan. Daarbij dreigt ze de vriendschap kwijt te raken met Eef, haar dikste vriendin - letterlijk en figuurlijk. Ook riskeert ze de liefde van jongen waar ze echt om geeft: Ryan's jongere broer Erik. Op het Oostenrijkse nieuwjaarsbal is Nicky in haar weelderige Sissi-jurk het prinsesje dat ze altijd heeft willen zijn. Maar dan realiseert ze dat ze zichzelf is kwijtgeraakt om daar te komen...
Bekijk de afbeelding

The Queen (2006)

20:15 op NED2

Wanneer het nieuws van de dood van prinses Diana, ongetwijfeld de beroemdste vrouw van de wereld, bekend wordt bij het geschokte en verbijsterde Britse volk, trekt Hare Majesteit Koningin Elizabeth II zich met haar familie terug achter de muren van kasteel Balmoral. Ze kan de reactie van het publiek niet bevatten. Voor Tony Blair, de populaire en zojuist gekozen premier, is de roep van het volk om zekerheid en steun door hun leiders een speerpunt. Wanneer de vrijgekomen emoties op ongekende wijze hoog oplopen is het aan Blair om een manier te vinden om een brug te slaan tussen de koningin en het Britse publiek....
Bekijk de afbeelding

Christmas with the Kranks (2004)

20:30 op RTL5
Regie: Joe Roth

Luther en Nora Krank hebben hun hele leven trouw Kerstmis gevierd, maar nu hun dochter Blair als vrijwilligster van het Vredeskorps in Peru is, wacht de Kranks dit jaar een eenzame Kerst. Op een avond ziet Luther een poster in een reisagentschap en beeldt zich in hoe Nora en hij een cruise in de zonnige Caraïben maken. Nora is al vlug gewonnen voor het idee, maar de buren zijn ronduit geschokt. Tot overmaat van ramp weigert Luther dit jaar de kerstversieringen aan te brengen waarvoor de straat vermaard is. Het gekibbel tussen de Kranks en hun buren escaleert al vlug en dreigt de hele kerstsfeer grondig te bederven. En dan krijgen de Kranks onverwacht een telefoontje van Blair. Ze komt toch naar huis voor Kerstmis. Nu rest hun nog amper 24 uur om zichzelf en alle buren weer in een echte kerststemming te krijgen.
Bekijk de afbeelding

Babe: Pig in the City (1998)

20:30 op RTL8

Boer Arthur Hoggett komt thuis met zijn schapenhoedende varken, dat in de prijzen gevallen is, maar het geluk is van korte duur als hij een ongeluk krijgt en aan bed gebonden is. Zijn vrouw neemt het varken mee naar de markt in de hoop geld met het dier te kunnen verdienen. Ze missen echter een aansluitend vliegtuig waardoor ze blijven steken op het onbekende terrein van Big City, waar diverse avonturen wachten.
Bekijk de afbeelding

Charlie and the Chocolate Factory (2005)

20:30 op SBS6
Regie: Tim Burton

Sjakie, een jongen met een groot hart en afkomstig uit een arm gezin, leeft in de schaduw van de legendarische chocolatier Willie Wonka (Johnny Depp) en zijn mysterieuze chocoladefabriek. Na een lange tijd geïsoleerd te zijn geweest van zijn familie en de buitenwereld, organiseert Wonka een bizarre wedstrijd. Er worden vijf gouden toegangskaartjes in de verpakking van Wonka chocoladerepen verstopt. Wie een van de gouden kaartjes vindt, krijgt een rondleiding door Wonka's ongelooflijke fabriek en de winnaar krijgt een prijs om nooit te vergeten. Vijf kinderen waaronder Sjakie vinden het gouden kaartje. Zij krijgen toegang tot de wereld van de legendarische snoepmaker: een fabriek waar in geen 15 jaar iemand is geweest. Verbijsterd door het ene wonderbaarlijke uitzicht na het andere, wordt Sjakie aangetrokken tot de buitengewone wereld van Wonka in dit avonturenverhaal....
Bekijk de afbeelding

Because I Said So (2007)

20:30 op NET5

Daphne Wilder, een trotse moeder met een grenzeloze liefde voor haar drie dochters: de stabiele psychologe Maggie, de sexy en onhandelbare Mae en de onzekere maar aantrekkelijke Milly , die op het gebied van mannen altijd de verkeerde keuzes maakt. Om te voorkomen dat haar jongste dochter dezelfde fouten begaat als zij, plaatst Daphne zonder medeweten van haar dochter een online contactadvertentie om de perfecte man te vinden. Daphne's bemoeizucht leidt tot een komische chaos als ze met goede bedoelingen de verkeerde dingen blijft doen, alles in naam der liefde.
Bekijk de afbeelding

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

20:30 op BBC1

In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten onze helden om naar het einde van de wereld te reizen om Kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat Kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, die hen naar het einde van de wereld zal brengen.
Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben. Toch stemt hij in om te helpen en vaart met succes The Black Pearl uit het Land van de Doden. Maar eenmaal onderweg stapelt het verraad zich op en wordt het duidelijk dat Jack, Will, Elizabeth, Sao Feng en Barbossa allemaal hun eigen plannen hebben en dat niemand te vertrouwen is. Toch moet ieder partij kiezen en een definitieve alliantie vormen voor één laatste slag. Zou dit het einde betekenen van de vrijheid op de zeven zeeën voor de piraten....
Bekijk de afbeelding

Windkracht 10: Koksijde Rescue (2006)

21:25 op Eén

Gebaseerd op Windkracht 10, de Vlaamse televisieserie uit het eind van de jaren 90 over de persoonlijke en professionele lotgevallen van de bemanningsleden van een vliegende reddingsbrigade. Die brigade hield de kust in de gaten en kwam in actie bij noodgevallen op zee. Windkracht 10: Koksijde Rescue gaat over het reddingsteam van het 40ste smaldeel helikopters van de Luchtmachtbasis van Koksijde.
Bekijk de afbeelding

Manhunter (1986)

21:45 op RTL7

Een psychopathische seriemoordenaar vermoordt tijdens elke volle maan een familie. Hij is echter niet te traceren door de radeloze politie en de FBI. Ze vragen Will Graham, de FBI-agent die ook dokter Hannibal Lector wist te pakken, of hij zich op deze zaak wil storten. Omdat het een tijd geleden is dat Will op dit gebied werkzaam was, bezoekt hij Hannibal Lector in de gevangenis om de gedachten van een psychopaat weer eens na te gaan.
Bekijk de afbeelding

Elf (2003)

21:50 op Veronica

Een jongentje wordt door de kerstman geadopteerd en opgevoed tussen de elfjes op de Noordpool nadat hij per ongeluk in zijn zak met kadootjes terecht is gekomen. Jaren later zorgt de inmiddels volwassen man door zijn lengte voor problemen tussen de andere elfen. Hij besluit terug te gaan naar de mensenwereld om zijn echte vader te zoeken. In de mensenwereld kijkt iedereen hem raar aan, hij denkt namelijk dat hij een elf is, en hij kent de mensenwereld helemaal niet. Zijn vader vindt dat hij nou eens dat pakje uit moet trekken.
Bekijk de afbeelding

L.A. Story (1991)

22:10 op RTL8

Harris K. Telemacher kan als modale inwoner van Los Angeles doorgaan: hij is weerman en leidt een saai leven. Tot hij op de Britse journaliste Sara McDowell botst en plots niet meer is wat hij was.
Bekijk de afbeelding

Bad Santa (2003)

22:20 op RTL5

Twee oplichters beginnen een road trip langs verschillende warenhuizen waar ze verkleed als de Kerstman en één van zijn elfen hun opwachting maken. Maar in plaats van kerstsfeer te verspreiden, gebruiken ze hun vermomming om de warenhuizen te bestelen. Deze strategie wordt bemoeilijkt wanneer een 8-jarige ze de echte betekenis van het Kerstfeest leert.
Bekijk de afbeelding

The Christmas Choir (2008)

22:30 op NET5

Peter Brockman is een succesrijke, maar geestelijk opgebrande boekhouder, wiens leven op zijn kop wordt gezet wanneer hij vrijwilligerswerk in een tehuis voor daklozen aanneemt en dat gerund wordt door de norse, wrokkige zuster Agatha. Verbaasd door de muzikale begaafdheid van sommige bewoners, stelt Peter hen voor om een koor te op te richten en vakantiedeuntjes te gaan zingen in een plaatselijk metrostation. Hoewel de zangers en Peter elk door hun eigen persoonlijke moeilijkheden gaan, beginnen zij langzaam meer zelfvertrouwen te krijgen door hun muzikale optredens.
Bekijk de afbeelding

Eve's Christmas (2004)

23:05 op SBS6

De 33-jarige Eve brengt haar kerstavond door in een bar. Wanneer ze een dakloze man ontmoet, inspireert hij haar om het kerstgevoel terug te krijgen. Ze beseft zich hoe eenzaam ze is en probeert haar leven te beteren.
Bekijk de afbeelding

Chaplin (1992)

23:10 op Canvas

In 1913 maakte de kleine Londenaar zijn filmdebuut, om vervolgens de hele wereld te veroveren als de beroemde zwerver met de bolhoed en de wandelstok.
Bekijk de afbeelding

Black Dog (1998)

23:35 op Veronica

Jack Crews krijgt de opdracht een verdachte lading door de VS te vervoeren. De man met de stalen zenuwen wordt op zijn tocht echter van alle kanten belaagd. De FBI zit hem op de hielen, gevolgd door de leverancier van de lading. Ondertussen krijgt Crews in zijn cabine af te rekenen met een mooie verzameling rare snuiters, die hem elk op hun manier voor de voeten lopen. Bijgevolg raast Crews van de ene ontploffing naar de andere.
Bekijk de afbeelding

The Man Who Knew Too Much (1956)

23:35 op NED2

Ben McKenna, zijn vrouw Jo en hun zoon Hank zijn op vakantie in Afrika wanneer ze de mysterieuze Louis Bernard ontmoeten in een bus. De volgende dag wordt Bernard vermoord op de plaatselijke markt. Voordat hij overlijdt, onthult hij details over een moord die in Londen gaat plaatsvinden. De moordenaars zijn bang dat hun complot uitkomt en kidnappen Hank om de McKenna's stil te houden. Ben en Jo gaan naar Londen en nemen de touwtjes in eigen handen.
Bekijk de afbeelding

Drôle de Noël! (2008)

23:50 op TV5

Op 24 december stopt er een trein op het perron van een klein Frans dorpje. Verschillende passagiers stappen uit en worden opgewacht door vrienden en ouders met wie ze de feestdagen door zullen brengen. Het lijkt een rustige avond te worden, maar niets is minder waar...
Bekijk de afbeelding

Bad Boys (1983)

00:00 op RTL7

Een keihard melodrama over een jeugdgevangenis in een grote stad en een persoonlijke bloedvete die binnen de muren van de bajes wordt beslecht. De film werd beoordeeld als zijnde immoreel en is niet overal geloofwaardig maar emotioneel gezien is hij zeker van waarde.
Bekijk de afbeelding

Housesitter (2007)

00:25 op NET5

Donna is een artiest die al maanden op zoek is naar werk. Wanneer ze de kans krijgt om op het huis te letten van de mysterieuze Frank, aarzelt ze dan ook geen seconde. In het begin moet ze wennen aan het huis en schrikt ze van de agressieve reactie van haar werkgever op Phil, een man die zich op zijn landgoed begeven had...
Bekijk de afbeelding

Follow That Camel (1967)

01:15 op BBC2

Bertram Oliphant West wil zich van zijn onterecht slechte reputatie ontdoen en trekt naar het Franse Vreemdelingenlegioen, in het gezelschap van zijn knecht Simpson. Maar het fort waar ze gekazerneerd worden zit vol excentriekelingen en ook met de plaatselijke bevolking is de relatie erg gespannen.
Bekijk de afbeelding

Bull Durham (1988)

02:10 op BBC1

'Crash' Davis, een veteraan, moet rookie-pitcher 'Nuke' LaLoosh trainen voor het bereiken van de Major Leagues. Annie heeft een romance met Nuke, maar voelt zich steeds meer aangetrokken tot Crash..
Bekijk de afbeelding

Out of the Past (1947)

02:50 op BBC2

Mitchum kan niet aan zijn verleden ontsnappen als zijn voormalige werkgever en zijn minnares hem strikken in een web van moord en oplichterij.



NieuwsFilm

meest populair