Bioscoop releases week 52

Welke nieuwe films kan je tijdens de kerstperiode gaan bekijken.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

It's Complicated (2009)


Jane (Meryl Streep) is moeder van drie volwassen kinderen, ze heeft een goedlopend restaurant in Santa Barbara, en heeft na tien jaar gescheiden te zijn een vriendschappelijke relatie met haar ex-man, advocaat Jake (Alec Baldwin). Maar wanneer Jane en Jake de stad uit zijn omdat hun zoon afstudeert, worden de zaken gecompliceerd. Een onschuldig etentje wordt iets onvoorstelbaars; een verhouding. Nu Jake hertrouwd is met de veel jongere Agness, is Jane ineens 'de andere vrouw'. Architect Adam , die is ingehuurd om Janes keuken te verbouwen, raakt betrokken bij hun hernieuwde romance. Adam komt zelf net bij van een echtscheiding en valt voor Jane. Maar hij beseft al gauw dat hij deel uitmaakt van een liefdesdriehoek.
Bekijk de afbeelding

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel (2009)


Dave wil de drie succesvolle eekhoorns Alvin, Simon, en Theodore naar school sturen. Wat Dave niet wist is dat de drie eekhoorns zich naast de mensen niet thuis voelen. Ondertussen, wordt Ian vrijgelaten uit de gevangenis en is op zoek naar dieren die goed kunnen zingen en dansen. Hij vindt drie Chipettes en kan niet wachten om hen beroemd te maken en zo wraak te nemen op de drie eekhoorns.
Bekijk de afbeelding

Old Dogs (2009)


Wanneer twee vrienden en tevens collega's het helemaal lijken te hebben gemaakt worden plots hun plannen gedwarsboomd. Zij moeten twee weken op een zesjarige tweeling passen. Maar wat moeten de twee mannen ermee? Ze nemen de kinderen mee naar een zomerkamp waar zij door de kampleider worden aangezien als homo-koppel. Voor de zekerheid houdt hij een oogje in het zeil.
Bekijk de afbeelding

Amreeka (2009)


Muna Farah, een Palestijnse alleenstaande moeder, heeft moeite om positief te blijven staan. De controleposten op de Westelijke Jordaanoever intimideren haar, ze vindt dat haar overbezorgde moeder teveel zeurt en haar mislukte huwelijk blijft haar achtervolgen. Alles verandert wanneer ze in een brief leest dat haar familie een U.S. green card heeft gekregen. Hoewel ze haar land eigenlijk niet wil verlaten, beseft ze dat dit misschien wel de enige mogelijkheid is om de toekomst van haar zoon Fadi veilig te stellen.
Bekijk de afbeelding

The Sound of Insects: Record of a Mummy (2008)


Als in een onherbergzaam bosgebied een jager stuit op het gemummificeerde lichaam van een man is in eerste instantie niet duidelijk wat er is voorgevallen. Totdat blijkt dat deze het proces van zijn sterven met een haast macabere precisie heeft vastgelegd.



NieuwsFilm

meest populair