Willis zet prijs op hoofd Saddam

De Amerikaanse acteur Bruce Willis heeft afgelopen donderdag een rockconcert gegeven op een Amerikaanse legerbasis in de Iraakse woestijn. Tijdens het concert deelde hij de aanwezige militairen mee dat hij een prijs van een miljoen dollar op het hoofd van de verdreven Iraakse leider Saddam Hoessein heeft gezet.

Zowel de premie als de muziek konden op de waardering van het publiek rekenen. De meeste militairen wisten niet dat de bonkige acteur ook kon zingen, maar zij toonden zich blij verrast. "Het is te gek, en het is goed voor de moraal", aldus de 45-jarige kolonel Michael Linnington.

Willis speelde met zijn band, The Accelerator, voornamelijk oude hits, waarbij de 45-jarige 'Die Hard'-ster af en toe een legerpet opzette of een legerjas om zijn joggingbroek bond. "Als jullie hem te pakken krijgen geef me dan een paar minuten met Saddam Hoessein", zo sprak Willis strijdvaardig.

Overigens heeft Willis zich aan het begin van de Irak-oorlog aangeboden om als vrijwilliger naar Irak te gaan om te vechten. Hij werd echter afgewezen, omdat Willis te oud werd geacht.



NieuwsFilm

meest populair