Video

Video review Star Wars: The Phantom Menace

70 minuten lang. Epic.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Filmtotaal op 29.12.2009 om 16:14 in Video
Velen onder ons waren niet bepaald te spreken over Star Wars: Episode I The Phantom Menace. Zelfs de meest 'die hard' fans waren vaak zwaar teleurgesteld in het eindresultaat. Zo ook Mike uit Milwaukee. Hij heeft daarom een video recensie van 70 minuten gemaakt waarin hij compleet de diepte induikt om te bewijzen dat de film een ramp was. Ga er maar eens rustig voor zitten.18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PKP

Avatar

Beste Mike heeft ook een eigen website waar hij meerdere films met de grond gelijk maakt. Waaronder de eerste trilogie van Star Wars en de Matrix, Saw, et cetera.

Sommige dingen kloppen inderdaad niet, maar hij KAN overdrijven. Plus, de koosnaampje die hij kiest voor de personages zijn meer dan vervelend.

Ice

Avatar

Ik vind dat hij het wel goed stuk voor stuk afbreekt. Prachtig om te zien, kheb het helemaal afgekeken.

master3d

Avatar

Wow die stem is echt vervelend...

jostru

Avatar

Oh, ik geraak niet verder dan de eerste video, sorry. Die kerel z'n stem is gewoon te irritant en soms slaat z'n uitleg echt nergens op. En Ewan McDonald? Hopelijk was dit een grap, want anders is ie wel een enorme idioot.

Wesley18M

Avatar

Die gozer klinkt net als Deuce Bigalow wanneer hij verdoofd is en de liefde verklaart aan zijn vriendin...

Episode 1 was best leuk:D

benjamin

Avatar

Ik heb echt geen 70 minuten nodig om door te hebben dat The Phantom Menace rotslecht is.

ntt

Avatar

Damn heeft die vent veel tijd.! moet deel 7 nog kijken maar denk dat ik die oversla.

Darkman16

Avatar

Die kerel is brilliant xD

Lord Voldemort

Avatar

En zo heeft iedereen een andere mening.
Ik kan wel zeventig minuten lang praten over hoe ik Phantom wel een leuke episode vond - niet nostalgisch zoals de oude trilogy, maar vermakelijk zeker weten - maar ik heb een leven.

Anyway, wel erg droog gedaan. :)

Oboema

Avatar

... like, people call me a murderer even though I've never been caught yet.
Hilarisch, die vent :E

ntt

Avatar

Heb toch ff deel 7 gekeken.......Tja wat moet je ervan zeggen.....??

Eens even denken......? Ik denk dat ik het antwoord in 14 delen verdeeld over 9 tot 10 minuten op Youtube zet.

Remco

Avatar

Pfff man ik heb deze al een keer eerder gezien maar die vent heeft zo'n monotone stem dat ik al meteen afgehaakt ben :Z.
Ik vind de reviews van films en games altijd nog het beste en het grappigst bij Cinemassacre.com oftewel the Angry Video Game Nerd.
Die gozer heeft echt passie en smaak voor films en brengt het ook nog eens boeiend en leuk. Kan ik van deze kerel niet zeggen

Decepticon

Avatar

Tjee die vent heeft echt een irritante stem! Ik ben totaal geen Star Wars fan. Ieder heeft zijn eigen mening over films, maar als die hard fan ergens van moet je blij zijn dat ze films maken van datgene waar jij van houdt. Er kunnen altijd dingen zijn wat je misschien liever anders had gezien, maar als hij al begint te zeiken dat een spacecraft eruit ziet als een donut kan hij misschien beter eens wat anders gaan eten, LOL.

Thiver

Avatar

"...and Kevin Bacon." :D

MikeyMo

Avatar

Heeft dan niemand door dat hij de stem nadoet van Buffallo Bill uit Silence Of The Lambs? Hij speelde zelfs de hele tijd een serialkiller met zijn opgesloten chick in de kelder...


Hij zei nog net geen: Put the lotion in the basket

:D

Thiver

Avatar

PKP "Beste Mike heeft ook een eigen website waar hij meerdere films met de grond gelijk maakt. Waaronder de eerste trilogie van Star Wars en de Matrix, Saw, et cetera."

Oké, waar kan ik die vinden? Want hoewel hij vrij grondig te werk gaat in het afkraken van The Phantom Menace weet hij wel zeer goed uit te leggen waarom de oude Star Wars-films superieur waren.

WoUtoMatiC

Avatar

Briljante review. Die stem moet je ff doorheen bijten want de analyse is messcherp.

Thiver

Avatar

Remco "Ik vind de reviews van films en games altijd nog het beste en het grappigst bij Cinemassacre.com oftewel the Angry Video Game Nerd."

Hmmm, ik vind die recensies vaak nogal zuinig in de argumentatie. Ik prefereer Confused Matthew.

WoUtoMatiC "Briljante review. Die stem moet je ff doorheen bijten want de analyse is messcherp."

Exact mijn mening. Vooral de slotconclusie dat een regisseur de volledige creatieve macht geven geen garantie biedt tot het beste eindresultaat (en hoe de oorspronkelijke Star Wars-films ook hadden uitpakken), geeft stof tot nadenken.

nieuwslaatste nieuws