James Bond 23 in de wacht gezet

MGM nog steeds in de problemen!

De financiële problemen bij MGM zijn nog niet voorbij, en het lijkt erop dat ene agent 007 hier onder zal gaan lijden. Zolang het bedrijf niet wordt overgenomen, zal er namelijk ook geen schot zitten in de ontwikkeling van de 23ste James Bond film.

Producers Michael G. Wilson en Barbara Broccoli over de kwestie: “Well, our timeline’s a little up in the air what with the situation at MGM, so we have to be flexible. We just don’t know enough about the situation to comment, but we know it’s uncertain.”

Wilson en Broccoli spraken met het tijdschrift Total Film, waarna de quotes verschenen op de MI6 site. Een paar weken terug zei Peter Morgan al dat de pre-productie van de film op zijn vroegst pas in februari zou starten.

Het nieuwe plan is waarschijnlijk om, zodra de pre-productie weer aanvangt, alles gereed te maken voor de opnames aan het einde van dit jaar. Zowel Dame Judi Dench als Daniel Craig hebben al laten doorschemeren dat de productie dan zal gaan plaatsvinden. Dit is ongetwijfeld afgestemd op hun eigen beschikbaarheid. Het is echter nog maar de vraag of MGM tegen die tijd een nieuwe eigenaar heeft.

Laten we hopen dat de andere megaproductie van MGM, The Hobbit, niet in dezelfde problemen komt.



NieuwsFilm

meest populair