Algemeen

Releasedatum voor Star Trek 2

J.J. Abrams mag weer aan de slag.

door Bram de Groot op 09.01.2010 om 16:18 in Algemeen
Paramount Pictures heeft een releasedatum bepaald voor de tweede Star Trek van de hand van regisseur J. J. Abrams. De eerste film die dit jaar erg goed werd ontvangen door de critici en vervolgens ook grote successen boekte in de Box Office, mag zijn opvolger verwelkomen op 29 juni 2012. Dit is uiteraard een streefdatum, aangezien de film nog gemaakt moet worden en er regelmatig (zie Spider-Man 4) met releasedata wordt geschoven. Zo'n beetje de gehele cast keert terug voor deel 2.

De eerste Star Trek kreeg op Roten Tomatoes 94%. Op de IMDb staat een 8,2 en op FT een 7,9. Wereldwijd werd er een er bedrag opgehaald van 385,5 miljoen dollar. Lees hier alsnog de recensie of de Blu-Ray review.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ice

Avatar

Wat geinig, de beelden van die trailer zitten helemaal niet in de film.
Dan hebben ze dus speciaal voor de deze teaser die beelden geschoten en in elkaar geknutseld?

sleepyA

Avatar

Ah, de cijfers verdient ie, en de inkomsten zien er wel goed uit,
Vond het een zeer goeie film, :P vooral omdat ik naar de Star Trek series keek :P

Silverwing

Avatar

Ook niet star trek-fans was deel 1 erg toegankelijk voor het publiek

Thiver

Avatar

Ice "Dan hebben ze dus speciaal voor de deze teaser die beelden geschoten en in elkaar geknutseld?"

:Y

LMF

Avatar

Ik ben (was) een complete 'Star Trek'-leek, maar ik heb maar één ding te zeggen over die film van J.J. Abrams: SCHITTEREND! Echt één van de hoogtepunten van 2009.

Laat nummer 2 maar komen!

WoUtoMatiC

Avatar

Star Trek was een knaller. Dus laat maar komen dat deel II.

VLT

Avatar

Ik ben nooit echt goed meegeweest met die star-trek verfilmingen van de laatste jaren..
Als ik mij niet vergis zijn er buiten deze film van 2009 nog films uitgekomen de laatste jaren (2005?)..Waren dat prequels,remakes of ben ik hier helemaal mis?..

Decepticon

Avatar

Silverwing "Ook niet star trek-fans was deel 1 erg toegankelijk voor het publiek"
Helemaal juist, ik heb echt helemaal niks met Star Trek, ik vind het maar niks, maar de trailer(s) heeft mij wel naar de bioscoop gekregen en idd, een erg goeie en gave film! Heb hem zelfs alweer gehuurd op blu-ray.

Dus laat maar komen deel 2!

Planethugo

Avatar

Ik ben ook totaal geen star trek kenner maar vond 'm zeker vermakelijk en goed te volgen. Hoewel ik de euforische reviews toch ietwat overdreven vond. De actie was prima maar van echte spanning was geen sprake

benjamin

Avatar

VLT "Ik ben nooit echt goed meegeweest met die star-trek verfilmingen van de laatste jaren..
Als ik mij niet vergis zijn er buiten deze film van 2009 nog films uitgekomen de laatste jaren (2005?)..Waren dat prequels,remakes of ben ik hier helemaal mis?.."


Star Trek was eerst een tv-serie en dan zijn ze daar ook langspeelfilms van beginnen maken. De laatste Star Trek-films (met personages uit Star Trek The Next Generation) vielen tegen en niemand was nog geïnteresseerd op enkele fanatieke Trekkies na. JJ Abrams heeft Star Trek XI gemaakt, maar de reeks nieuw leven ingeblazen en teruggekeerd naar de oorspronkelijke crew van de Enterprise.

NieuwsFilm

meest populair