Remake Fright Night in de startblokken

Producent Michael De Luca wil een tegengewicht bieden voor de romantische 'vampire stuff'.

In een interview met Collider heeft producent Michael De Luca uitgelegd waar hij en filmstudio Dreamworks naartoe willen met de remake van Fright Night, een succesvolle horrorkomedie uit 1985 over een tiener die ontdekt dat zijn buren vampiers zijn.

De Luca: "We hebben een verantwoordelijkheid tegenover de fans van het origineel, en we zullen ook de mensen moeten overtuigen die zich vooringenomen opstellen ten aanzien van remakes. (...) Met Fright Night kunnen we een tegengewicht bieden voor de romantische 'vampire stuff' als The Vampire Diaries, True Blood en Twilight. Het is een interessant idee dat een echte vampier naast jou komt wonen. Hij is een moordenaar, een roofdier. Zoals de haai in Jaws. (...) Je mag een film verwachten die qua schaal te vergelijken is met de originele Fright Night of Disturbia. We zullen zien wat het script brengt, maar ik verwacht geen film met grote sterren."

Marti Noxon (Buffy the Vampire Slayer) zal binnenkort een eerste versie van het scenario indienen. De film zal wellicht nog dit jaar opgenomen worden.

Lees het volledige interview met Michael De Luca hier.



NieuwsFilm

meest populair