DVD releases week 4

Welke films zijn er vanaf deze week nieuw te huur.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD.

Bekijk de afbeelding

Funny People (2009)


Funny People gaat over komediant George Simmons (Adam Sandler). Hij is succesvol, vrouwen houden van hem en mannen willen zoals hem zijn. Keerzijde is het feit dat Simmons zelf een ingenomen, arrogante zak is die niets om niemand geeft. Hier lijkt verandering in te komen, als hij erachter komt dat hij niet meer zolang te leven heeft.
Bekijk de afbeelding

Johnny Mad Dog (2008)


Een verlegen politiefotograaf redt het leven van een gangster uit Chicago, die hem beloont met een beeldschone, jonge vrouw.
Bekijk de afbeelding

Fame (2009)


Fame, de ongekend populaire, Oscar winnende dansfilm uit de jaren '80, is compleet opnieuw uitgevonden en vertaald naar nu! De danssensatie vertelt het spetterende verhaal van een groep jonge, getalenteerde muziek- en dansstudenten aan de prestigieuze School of Performing Arts in New York, die maar één doel voor ogen heeft: To become a star!
Bekijk de afbeelding

Halloween II (2009)

Regie: Rob Zombie

H2 speelt zich af twee jaar na de Halloween-remake. Volgens geruchten over het scenario zou Myers zich in die periode in de wildernis hebben verschanst, wat hem in H2 een 'vuile look' zal opleveren.
Bekijk de afbeelding

Imagine That (2009)


Wanneer het leven van Evan (Eddie Murphy) steeds meer op een grote mislukking begint te lijken, nodigt zijn dochter hem uit in haar fantasiewereldje, waar de oplossingen voor zijn problemen schijnbaar voor het grijpen liggen.
Bekijk de afbeelding

Skin (2008)


Sandra Laing groeit op in het door apartheid verdeelde Zuid-Afrika. Ze wordt in de jaren vijftig geboren als het zwarte kind van twee blanke Afrikaners, die niet wisten dat ze zwarte voorouders hadden. Ze voeden haar op als hun 'blanke' dochtertje, maar op haar tiende wordt Sandra uit de blanke gemeenschap gestoten. De film volgt haar dertig jaar durende strijd om een eigen plek te veroveren in een veranderende wereld. Naar een waargebeurd verhaal.
Bekijk de afbeelding

Love Happens (2009)


Eloise heeft weinig geluk in de liefde. Ze heeft haar vriendje net aan de kant gezet. Weduwnaar Burke ontpopt zich na het overlijden van zijn vrouw tot een zelf-hulp goeroe. Hij schrijft een bestseller en trekt door het land voor een promotietour. Tijdens een van zijn workshops loopt hij Eloise tegen het lijf. Na een stroeve eerste date, bedenkt Eloise een originele vervolgafspraak. Burke merkt dat hij toch nog niet helemaal over het verlies van zijn vrouw heen is...
Bekijk de afbeelding

The Marine 2 (2009)


Een Amerikaanse marinier is met zijn vrouw op vakantie in een zonovergoten vakantieoord in Azië. Wanneer de twee overvallen worden door een groep gangsters en dit hem en zijn vrouw niet ongemoeid laat, neemt de marinier het recht in eigen hand en gaat hij achter de bende aan.
Bekijk de afbeelding

Labor Pains (2009)


Thea is niet bepaald goed in haar baan. Ze vreest dan ook dat ze binnenkort ontslagen zal worden. Om dit te vermijden, doet ze alsof ze zwanger is. Als ze merkt dat ze speciaal behandeld wordt, houdt ze de schijn negen maanden lang op.



NieuwsFilm

meest populair