Nieuwe versie van Mr. & Mrs. Smith

Brad Pitt en Angelina Jolie niet goed genoeg of krijgen we een prequel?

Het blad New York Magazine meldt dat de actiekomedie Mr. & Mrs. Smith, de film die Brad Pitt en Angelina Jolie bij elkaar bracht, van 20th Century Fox toe is aan een "reboot". De maatschappij Regency, een onderdeel van Fox, is er reeds mee bezig en de producent luistert naar Akiva Goldsman. De goede man trad ook als producent op bij het "eerste" deel.

In 2005 kwam het origineel uit, onder regie van Doug Liman (The Bourne Identity, 2002). De film ging over het koppel John en Jane Smith (Pitt en Jolie) met een gewoon huwelijk, waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld, en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer beiden een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, zijn de poppen aan het dansen.

De nieuwe film zou gaan over een jonger koppel van in de twintig. Dit zou een soort prequel worden zoals dat ook (met enige teleurstelling) bij de komedie Dumb & Dumber gebeurde. Dit zou het mogelijk maken dat er ooit ook een sequel op het origineel zou kunnen komen met Pitt en Jolie in de hoofdrollen.



NieuwsFilm

meest populair