Jack Bauer naar het witte doek!

Fox huurt een schrijver in voor het langverwachte 24: The Movie.

De producers van Fox’ populaire actieserie 24 praten al een tijd over een bioscoopfilm. Er leek nooit echt schot in het project te zitten en de makers leken het zich er gemakkelijk van af te maken met de tv-film 24: Redemption.

Het lijkt er nu echter op dat Kiefer Sutherland zijn personage Jack Bauer toch op het witte doek wil zien, aangezien hij Fox heeft overgehaald om Billy Ray in te huren om een script te schrijven. Ray schreef o.a. State of Play en Flightplan. Bij Breach en Shattered Glass nam hij ook de regie voor zijn rekening.

De 24 film zal zich af gaan spelen in Europa. Sutherland en de producers hebben gezegd dat de film een twee uur lange representatie van één dag zal worden.

De film is nog in de allervroegste fase van ontwikkeling. Er zijn enkele factoren die van invloed zijn op het productieproces, met name het lot van de serie. 24 heeft momenteel minder kijkers dan voorgaande jaren en het ziet er niet naar uit dat er nog een tiende seizoen aankomt. Het is dus afwachten wat voor invloed dit zal hebben op de 24: the movie.



NieuwsFilm

meest populair