Algemeen

Jack Bauer naar het witte doek!

Fox huurt een schrijver in voor het langverwachte 24: The Movie.

door Jan-Peter Rook op 09.02.2010 om 18:29 in Algemeen
De producers van Fox’ populaire actieserie 24 praten al een tijd over een bioscoopfilm. Er leek nooit echt schot in het project te zitten en de makers leken het zich er gemakkelijk van af te maken met de tv-film 24: Redemption.

Het lijkt er nu echter op dat Kiefer Sutherland zijn personage Jack Bauer toch op het witte doek wil zien, aangezien hij Fox heeft overgehaald om Billy Ray in te huren om een script te schrijven. Ray schreef o.a. State of Play en Flightplan. Bij Breach en Shattered Glass nam hij ook de regie voor zijn rekening.

De 24 film zal zich af gaan spelen in Europa. Sutherland en de producers hebben gezegd dat de film een twee uur lange representatie van één dag zal worden.

De film is nog in de allervroegste fase van ontwikkeling. Er zijn enkele factoren die van invloed zijn op het productieproces, met name het lot van de serie. 24 heeft momenteel minder kijkers dan voorgaande jaren en het ziet er niet naar uit dat er nog een tiende seizoen aankomt. Het is dus afwachten wat voor invloed dit zal hebben op de 24: the movie.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

corne112

Avatar

Ben de serie ook weer aant kijken op zondag.. alleen 1e keer kwam ik dr te laat achter dat het 2 afleveringen na elkaar waren :P

vin et altijd maar gek hoeveel dr in een dag kan gebeuren :P

Chrischzz

Avatar

Alleen als hij ook inderdaad 24 uurtjes duurt..

pebbles

Avatar

Van mij mogen ze gewoon doorgaan

eijkb

Avatar

Is seizoen 9 al zeker dan? Je schrijft dat 10 nog niet zeker is, ze zijn nu bij SE8.

SirLeopold

Avatar

10 miljoen kijkers per aflevering (en zeker na 7 seizoenen) is niet niks. Ik denk dat 24 zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Moviez

Avatar

Ben nu bezig met seizoen 9...dit keer zijn het de russen die Jacks dagje zuur maken.

Hampfhs

Avatar

Knap dat je seizoen 9 al aan het zien bent. Wel raar dat wederom de Russen daarin een grote rol spelen.

movieandtvfreak

Avatar

Er is volgens mij geen seizoen 9???

- De film lijkt me wel leuk, want seizoen acht had een raad einde.

- vindt het ook steeds erg raar. ze zijn langer dan 24 op (want in seizoen 8 bijvoorbeeld waren teri en jack eerst na de dierentuin geweest) en dan nog 24 uur opblijven, nog vluchten. en nooit eens moei of gapen. of neergeschoten worden en de volgende episode weer lopen??

toch is het een vette serie.

NieuwsFilm

meest populair