Video

Suicide Girls Must Die trailer

Een idyllische fotoshoot ontaardt in een chaotische nachtmerrie.

door Jeffrey op 14.02.2010 om 15:54 in Video
First Look Studios heeft de trailer vrijgegeven van Suicide Girls Must Die, een horrorfilm onder regie van Sawa Suicide over twaalf fotomodellen die naar een afgelegen huisje trekken voor de opnames van een kalendervideo. Wanneer enkele meiden op mysterieuze wijze verdwijnen, ontaardt de idyllische fotoshoot in een chaotische nachtmerrie.Suicide Girls Must Die draait vanaf 12 maart 2010 in de Amerikaanse bioscopen. Het is nog niet bekend of de film ook in de Nederlandse zalen komt.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

seppe

Avatar

Dit is zo verschrikkelijk... probeert weer lekker voort te borduren op het succes van paranormal activity. Er zijn vast weer mensen die gaan geloven dat dit echt reality is. Waar gaat het naartoe met deze wereld.

In de muziek wereld heeft het trouwens ook toegeslagen, dit is het meest tenenkrommende en misselijkmakende filmpje wat ik de afgelopen weken heb gezien..

klik hier

Angelater

Avatar

Of een blairwitch/rec/paranormal rip-off, of gewoon een slechte B-film :P

Darkman16

Avatar

Pfff, dit kan gewoon niet goed zijn...

timdekw

Avatar

Zolang er maar praktisch naakte vrouwen in de trailer of foto's voorkomen krijgen zelfs de B-films een item op filmtotaal.nl

Mannen gedraag je toch eens Smiley face

noepie

Avatar

Dit kan inderdaad nooit goed zijn.... toch ik zal 'm kijken! :E

Spijker2

Avatar

Oei dit lijkt slecht zeg! Wie gaat dit nou kijken?? Bij Lesbian Vampire Killers dacht ik ook: als het niet eng is, is het in ieder geval nog komisch. En als het ook niet leuk is dan zijn er tenslotte nog de lesbiennes;) Echter in die film was het horrorelement lachwekkend, de humor angstaanjagend slecht en van enig prettig opwindende scene kan ik me in ieder geval niets meer herinneren. Gezien deze trailer hoef ik dit al helemaal niet te gaan zien dus.

NieuwsFilm

meest populair