Algemeen

Seann William Scott in gesprek voor American Pie reboot

Want de reeks is natuurlijk helemaal niets zonder de enige echte Stiffmeister!

door Jan-Peter Rook op 22.02.2010 om 10:32 in Algemeen
Vorige week kondigde L.A Times aan dat Universal Studios van plan is om de American Pie reeks nieuw leven in te blazen. Het is de bedoeling dat toekomstige sequels gewoon weer in de bioscoop verschijnen (zoals de eerste 3 delen) in tegenstelling tot de vier straight-to-dvd sequels.

ComingSoon sprak onlangs met Seann William Scott vawege zijn aankomende komedie Cop Out, (geregisseerd door Kevin Smith) en vroeg hem of hij er voor in zou zijn om terug te keren als de asociale player Steve "The Stiffmeister" Stiffler. Dit personage werd over het algemeen beschouwd als het ingrediënt dat de American Pie films zo succesvol maakte. Verrassend genoeg is Scott inmiddels al in gesprek geweest met de makers van de reboot.

"I've been talking to them about it and there's a possibility. We came up with an awesome idea and I'm kind of at the point where I'm already known as that character forever anyways. As much as I want to do a part like Christoph Waltz in 'Inglourious Basterds,' I did 'American Pie' three times and then versions of that in ten other movies. If it makes sense and if it makes people laugh than maybe."

Hieronder een fanmade filmpje vol Stiffler hoogtepunten:


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bar

Avatar

Seann Michael Scott??

Mocht er een sequel/reboot komen, dan graag met de originele Stiffler. Die Stiffler neefjes in de andere American Pie films halen het allemaal niet bij de enige echte. Ben benieuwd hoe en of ze het ouder worden van de originele cast in het verhaal zullen verwerken.

brianfury

Avatar

Ja stifler moet wel in de film

dat maakte american pie zo leuk :P:P

Eerlijk

Avatar

De eerste twee American Pie films waren best lachen.. in ieder geval, toen ik nog in mijn tienerjaren was.

de janker

Avatar

Stiffler is a asshole

marcjeb

Avatar

1,2 en 3 waren grandioos.. Na die films gezien te hebben WIL je gewoon naar Amerika en een lekkere house feest geven.
Mede dankzij de echte stiffmaster en ook de andere goede acteurs waren het 3 goede films..

De overige american pie films gingen niet bergafwaarts maar begonnen al in een diep groot dal waar geen weg uit is, met een dieptrieste waterval die naar beneden stroomt.

:P

jostru

Avatar

YES! Als er 1 acteur is die ik zeker in de "reboot" wil, dan is hij het wel! "It's Stifler time, baby!"

GREAT martial art fan

Avatar

Zalig dat filmpje echt waar i love it. En by the way de film gaat zeker goed komen als de goede oude stiffler er weer in komt. Op hoop van zegen dus.

NieuwsFilm

meest populair