Algemeen

Monsters, Inc. 2

Is er iets dat niet opgelost kan worden met lachen, daar in Monstropolis?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 26.02.2010 om 15:09 in Algemeen
Monsters, Inc. was een gigantische hit voor Pixar en sinds jaar en dag wordt Pete Doctor gevraagd over een mogelijke sequel op die film. Hij heeft nooit uitsluitsel gegeven op die vraag, maar fans willen blijkbaar méér van Sully en Mike zien.

Nu bericht Latino Review dat het vervolg groen licht heeft gekregen bij Pixar. Het bedrijf lijkt helemaal gek te worden met sequels, aangezien dit jaar Toy Story 3 uitkomt, volgend jaar Cars 2 en in 2012 hopelijk Monsters, Inc. 2.

Of de film er écht komt is nog maar de vraag, het moet nog bevestigt worden door Pixar, maar dat zal het waarschijnlijk ontkennen tot de officiële aankondiging.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Javatar

Avatar

Denk dat Monsters Inc. niet meer zo goed is als de huidige producties maar toen Pixar deze film bracht (2001) heb ik er wel erg van genoten. Lat ligt nu veel hoger..Als ze een vervolg kunnen maken die er spectaculair uit ziet kijk ik daar erg naar uit.

Aan de andere kant heeft een nieuwe productie voor mij een voorkeur.

gringo79

Avatar

Monsters, Inc 2??? Laat maar komen, deel 1 was echt super. Zal idd wel moeielijk zijn om een passend verhaal te krijgen. Maar Disney zal dit wel voor elkaar krijgen. Vraag me wel af welke personage uit een andere disneyfilm in deze film gaat mee spelen (nemo en jessy uit MI, roze beer uit UP)

Jerona

Avatar

Ik vond Monsters Inc wel een van de beste pixars films, echt heel leuk. Dus in dit geval zie ik een vervolg wel zitten.
Toy story daarentegen, doet me niets..

Annefleur

Avatar

Hmmm vond hem ook niet super.. maar ik vind hem wel leuk genoeg voor een deel 2. Genoeg monsters, genoeg deuren, dus genoeg verhaallijnen!! :)

Toelietoesh

Avatar

Leuke film Monsters, Inc.
Maar had deel 1 niet een goed gesloten einde...?
Ben benieuwd hoe ze daar een nieuwe film aan kunnen plakken...

Steve-O

Avatar

jimb "Dat is niet zeker volgens zekere geruchten, maar hij lijkt me wel leuk. Die was sowieso al verschoven naar 2012 blijkbaar.

Laat MI2 maar komen, deel 1 vond ik top!
Maar ze moeten niet overal sequels van gaan maken. Cars 2 had van mij dan weer niet gehoeven."


Inderdaad, ik vond Cars juist het minste van hun films.. Monster Inc.2 lijkt mij wel wat maar dan zie ik liever een vervolg op the Incredibles:Y

Loconut

Avatar

Maaiker "Disney maakt er echt een sport van elke film zo veel mogelijk uit te melken met sequels, prequels, spin offs etc."


Vergeet die SUFFE 2-D TV cartoons niet; Die slappe aftreksels van de mooie 3d films....:|.

LG DIRECTD

Avatar

Naast Wall-e vind ik monsters inc de beste pixar... Dus eindelijk eens een vervolg van pixar dat ik wel zie zitten... Een nieuwe toy story en cars hoeft niet voor mij...

Remco

Avatar

McMurphy "Niet echt heel goed? Monsters, Inc is misschien wel de meeste creatieve en originele Pixar :N"


Vind ik ook het verhaal was echt geweldig en de humor ook. Helaas is Pixar ook slachtoffer geworden van de sequel tendens. jammer want de sterkste kracht is dat ze met originele dingen komen waar andere animatie studio's de standaard route kiezen.

wallace

Avatar

Lijkt me erg leuk een deel 2.

Maaiker

Avatar

benjamin "Zoveel sequels plots bij Pixar, zou hun inspiratie een beetje op zijn? Voor de rest mag het wel, Monsters Inc. was zeer goed."


Pixar is nooit een grote voorstander geweest van sequels, ze vonden ToyStory 2 al niks. Maar nu ze overgekocht zijn door Disney moeten ze wel. Disney maakt er echt een sport van elke film zo veel mogelijk uit te melken met sequels, prequels, spin offs etc.

benjamin

Avatar

Zoveel sequels plots bij Pixar, zou hun inspiratie een beetje op zijn? Voor de rest mag het wel, Monsters Inc. was zeer goed.

McMurphy

Avatar

timdekw "Vond Monsters, Inc. niet echt heel erg goed. Vind het één van de mindere Pixar films. Dus zie liever een nieuwe Pixar film dan een vervolg op Monsters, Inc."

Niet echt heel goed? Monsters, Inc is misschien wel de meeste creatieve en originele Pixar :N

jimb

Avatar

tomac "Newt komt natuurlijk ook nog."


Dat is niet zeker volgens zekere geruchten, maar hij lijkt me wel leuk. Die was sowieso al verschoven naar 2012 blijkbaar.

Laat MI2 maar komen, deel 1 vond ik top!
Maar ze moeten niet overal sequels van gaan maken. Cars 2 had van mij dan weer niet gehoeven.

tomac

Avatar

Vond The Incredibles de meest volwassen Pixar film.
Daar kunnen ze nog een mooie wending aan geven.
Ze zijn goed genoeg om een waardige sequel te maken, maar een geheel nieuwe creatie is ook welkom!
Newt komt natuurlijk ook nog.

timdekw

Avatar

Vond Monsters, Inc. niet echt heel erg goed. Vind het één van de mindere Pixar films. Dus zie liever een nieuwe Pixar film dan een vervolg op Monsters, Inc.