Algemeen

Opnamelocaties Transformers 3 bekend

Welke monumenten gaat Michael Bay ditmaal van de werelderfgoedlijst afhalen...

door Jim Pedd op 26.02.2010 om 16:33 in Algemeen
Het was wachten tot bekend zou worden wat Michael Bay ditmaal zou gaan vernietigen met zijn Transformers… Vandaag maakte Empire Online bekend wat het zou zijn in Transformers 3. De opnames van de sequel, die in juni 2011 uit moet komen, beginnen in mei. Megan Fox en Shia LeBeouf keren terug als hulpeloze mensen die gedurende de hele film weg mogen rennen voor explosies en boze robots.

Hoewel, nee. Dat was niet de bedoeling, zei Bay. Dit deel van de – voorlopig – trilogie zou niet moeten gaan voor meer en grotere explosies, maar zou zich meer op het verhaal concentreren. Er zou meer onthuld worden over de achtergrond van de Transformers en het verhaal moet een stuk duisterder worden dan het vorige.

Bay kennende zullen er genoeg explosies zijn in de film en ditmaal moeten die onder andere plaatsvinden in Chicago en Moskou. Zou dat betekenen dat de Sears Tower en het Rode Plein opgeblazen worden?

51 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Opnamelocatie? Wat dacht je van een loods met een bleuscreen en de rest uit de pc?

Tako

Avatar

SunChaser "Opnamelocatie? Wat dacht je van een loods met een bleuscreen en de rest uit de pc?"

Das retro man... in 210 gaan we weer echte dingen opblazen! Smiley face

reliablerico

Avatar

Tako "Das retro man... in 210 gaan we weer echte dingen opblazen! Smiley face"


CGI is zo voorjaar 2010. Ik ben wel benieuwd eigenlijk of Bay er dit keer wat van kan maken (of hij wat geleerd heeft).

LG DIRECTD

Avatar

De film start in New York met een kleine scène...

Chrischzz

Avatar

Tako "Das retro man... in 210 gaan we weer echte dingen opblazen! Smiley face"


Wil niet zeuren.. maar Bay is nog 1 van de weinigen die echt dingen opblaast..

R Tomasi

Avatar

Chrischzz "Wil niet zeuren.. maar Bay is nog 1 van de weinigen die echt dingen opblaast.."

Zoals het script van Transformers II....

Remco

Avatar

Chrischzz "Wil niet zeuren.. maar Bay is nog 1 van de weinigen die echt dingen opblaast.."


Das ook het enige dat tie kan :| Aan de andere kant met The Island liet tie wel zien wat meer te kunnen vond ik persoonlijk, de tijd zal het leren. Misschien met betere script schrijvers. Er is niks tegen robots die van alles aan puin slaan etc maar in het tweede deel was het niet vernieuwend meer. Zoals hier al eerder vermeld hopelijk heeft tie van het tweede deel geleerd.

Decepticon

Avatar

Chrischzz "Wil niet zeuren.. maar Bay is nog 1 van de weinigen die echt dingen opblaast.."
Jep en ook als de beste!
Ik kijk weer uit naar alle nieuws dat vanaf mei weer de wereld inkomt.

Op http://transformerslive.blogspot.com/ teased Bay met nieuwe elementen en nieuwe characters.
En hij grapt dat, als ze geen 2011 franchise hebben, ze ontslagen worden. Mocht dat zo zijn, lekkere chantage.
En ze zijn aan het testen met 3D:(

Robinnn

Avatar

Ik hoop dat de Dinobots nu mee gaan doen, dat Grimlock een potje gaat knokken met de decepticons en ze daarna opvreet hehe :D en de Dinobots zijn lekker dom en lomp en kan je leuke stukken mee maken!
Ook moet Ultra Magnus, Rodimus Prime, Metroplex, the Aerial Bots, Omega Supreme en Trypticon meedoen, dat zou pas echt vet worden dan!!!!

Decepticon

Avatar

Robinnn "Ik hoop dat de Dinobots nu mee gaan doen, dat Grimlock een potje gaat knokken met de decepticons en ze daarna opvreet hehe :D en de Dinobots zijn lekker dom en lomp en kan je leuke stukken mee maken!
Ook moet Ultra Magnus, Rodimus Prime, Metroplex, the Aerial Bots en Trypticon meedoen, dat zou pas echt vet worden dan!!!!"
G1 all the way he!
Ik verwachtte de Dinobots al in Revenge, omdat op de 2e blu/ray disc van deel 1 geheime Sector 7 filmpjes stonden met 1 van Grimlock, Ramjet en een Insecticon. En we hadden een Insecticon in revenge. Maar helaas. Misschien in TF3.

Rodimus Prime mogen(moeten)ze van weg laten, Optimus Prime is de enige echte Autobot/leader! Metroplex, Omega Supreme, Trypticon wordt te groot, dat kunnen de pc´s bij ILM en Digital Domain niet aan.

Bay moet ons straks toch echt wel Superion geven, aangezien James Avery(Uncle Phil uit Fresh Prince)de stem van Silverbolt gaat doen, dat is bevestigd!
En ik wil Jazz graag weer terug zien.

Marcade

Avatar

Decepticon "En ik wil Jazz graag weer terug zien."


Jazz ook uit Fresh Prince? :P~

ThomasG

Avatar

Http://www.youtube.com/watch?v=bKrQ0umHUGA

ntt

Avatar

afbeelding

plaats genoeg voor een paar Transformers


Marcade "Jazz ook uit Fresh Prince? :P~"


LoL 10 kudos man.

Ik wil naar Cybertron. Daar hoop ik al op toen ze voor het eerst met het nieuws kwamen over de TF films.
En ik hoop ook dat ze niet stoppen na deel 3.
Trilogy is zo 2009. hehe

Sha

Avatar

Als ze de serie goed willen afsluiten, dan wordt het de hoogste tijd dat Unicron onze kant op komt.

Steve-O

Avatar

Nou nou, ik verheug me hier wel op hoor en al helemaal in 3D!!!!!
Dinobots worden het denk ik (nog) niet.

Off Topic: Weet iemand waarom er bij de IAMX scene van the Dark Knight (blu-ray) wel het hele beeld gevuld werd en bij Transformers2 niet?!
En dat vond ik wel een groot nadeel aan TF2 op blu-ray: Die IMAX scene, en Optimus zelf af en toe, zagen er héél erg nep uit!!!

Decepticon

Avatar

Marcade "Jazz ook uit Fresh Prince? :P~"
LOL:+

Decepticon

Avatar

Steve-O "Off Topic: Weet iemand waarom er bij de IAMX scene van the Dark Knight (blu-ray) wel het hele beeld gevuld werd en bij Transformers2 niet?!
En dat vond ik wel een groot nadeel aan TF2 op blu-ray: Die IMAX scene, en Optimus zelf af en toe, zagen er héél erg nep uit!!!"
De Imax versie is hier niet uitgebracht, alleen in de USA als Wal Mart exclusive, tenzij je die bij ebay of amazon hebt gekocht. Die is wel regio vrij.

Ik had hem laatst bijna gekocht op ebay, maar het stond idd duidelijk vermeld dat de Imax scenes NIET full screen waren. Hier de link naar de ebay advertentie

http://cgi.ebay.nl/Transformers-2-Revenge-of-Fallen-Blu-ray-IMAX-2-disc_W0QQitemZ230417435186QQcmdZViewItemQQptZUS_DVD_HD_DVD_Blu_ray?hash=item35a5f30a32

Waarom het niet full screen is, is mij ook een raadsel.

De verkoper op ebay was ook heel eerlijk tegen mij en zij dat als ik de normale versie al had, hij het geld niet waard vond om de Imax versie aan te schaffen omwille de toegevoegde deleted scenes. Dat heeft mij ook weerhouden om de Imax versie te kopen, volgende x maar direct op ebay bestellen.

Robinnn

Avatar

Tjaa word te groot waarschijnlijk maar het zou wel vet zijn!!
ja Rodimus moet ook niet de leider worden, maar gewoon erbij, in de comics en tekenfilms was ie er ook n tijd bij voordat ie leider werd.
Ja Superion zou vet zijn ja!! Als Grimlock er maar bij komt ben ik al blij, mag ie lekker opstandig en dom doen haha en gewoon Starscream doormidden bijten :D

Remco

Avatar

Ik vind het zo grappig hoe al die Transformers fans hier praten over welke robots er in het nieuwe deel moeten komen terwijl het voor de film totaal niet uit maakt. Ze lijken allemaal op elkaar en krijgen geen enkele keer de ruimte in de film om zich te onderscheiden. Alleen Optimus doet je nog denken aan de oude serie. Voor de rest zijn het hoopjes vechtend metaal. Ze zijn ook allemaal grijs ;). Kwa design is het allemaal vrij slecht. Geen van de robots hebben ook meer enige persoonlijkheid. Er zijn honderden betere aktie films te vinden ik snap niet dat er ook maar iemand naar de derde film uit kijkt.
Als ze in de film hadden kunnen zorgen dat je enigszins een soort band had gekregen met de robots had de film stukken beter kunnen zijn.
Hoewel met zo'n crap script was het ook niet meer te redden geweest. Als ik een transformers fan was geweest had ik me geschaamd voor deze troep. It was one mess of a movie. Wel een leuke reclame voor het amerikaanse leger en GM.

Decepticon

Avatar

Remco "Ik vind het zo grappig hoe al die Transformers fans hier praten over welke robots er in het nieuwe deel moeten komen terwijl het voor de film totaal niet uit maakt. Ze lijken allemaal op elkaar en krijgen geen enkele keer de ruimte in de film om zich te onderscheiden. Alleen Optimus doet je nog denken aan de oude serie. Voor de rest zijn het hoopjes vechtend metaal. Ze zijn ook allemaal grijs ;). Kwa design is het allemaal vrij slecht.
Als ze in de film hadden kunnen zorgen dat je enigszins een soort band had gekregen met de robots hadden de film stukken beter kunnen zijn.
Hoewel met zo'n crap script was het ook niet meer te redden geweest. Als ik een transformers fan was geweest had ik me geschaamd voor deze troep.
It was one mess of a movie......."
Gelukkig ben jij geen fan. Jankert, klagen, klagen, klagen :N:O
Maakt het voor de film niet welk robots er in komen omdat ze op elkaar lijken? Wat een onzin.
Volgens mij moet je toch echt een x naar de oogarts Remco!! Bumblebee is geel, Ratchet is geel, Jolt is blauw, The Twins groen en rood en de Constructicons en Devastator groen en geel. De designs zijn allemaal zeer gedetailleerd en er heeft veel werk ingezeten.
Jij toont ook geen enkele interesse en bent zeer kortzichtig alleen omdat het script je niet aan staat. Wat jij doet is geen discussie aangaan, maar gewoon je tot ieders ergernis je gal te spuwen.
Ik snap niet dat je elke x tijd steekt in het posten van reactie´s op filmnieuws over films die je niet interesseren. :?

Steve-O

Avatar

Decepticon "De Imax versie is hier niet uitgebracht, alleen in de USA als Wal Mart exclusive, tenzij je die bij ebay of amazon hebt gekocht. Die is wel regio vrij.

Ik had hem laatst bijna gekocht op ebay, maar het stond idd duidelijk vermeld dat de Imax scenes NIET full screen waren. Hier de link naar de ebay advertentie

http://cgi.ebay.nl/Transformers-2-Revenge-of-Fallen-Blu-ray-IMAX-2-disc_W0QQitemZ230417435186QQcmdZViewItemQQptZUS_DVD_HD_DVD_Blu_ray?hash=item35a5f30a32

Waarom het niet full screen is, is mij ook een raadsel.

De verkoper op ebay was ook heel eerlijk tegen mij en zij dat als ik de normale versie al had, hij het geld niet waard vond om de Imax versie aan te schaffen omwille de toegevoegde deleted scenes. Dat heeft mij ook weerhouden om de Imax versie te kopen, volgende x maar direct op ebay bestellen."


Bedankt, dan weet ik dat ook weer:9

Robinnn

Avatar

Dat vind ik nou ook, Remco als je geen fan bent en het niet snapt, kijk de film dan niet en hou lekker je mond hier!! ga fietsen stelen ofzo

Remco

Avatar

Robinnn "dat vind ik nou ook, Remco als je geen fan bent en het niet snapt, kijk de film dan niet en hou lekker je mond hier!! ga fietsen stelen ofzo"


Haha grapjas ! Best moeilijk kritiek krijgen ik weet het ;). Er valt niet veel te snappen aan de film zelfs een holbewoner zou hem nog afkeuren.
Misschien moet je je afvragen dat als je Revenge of The Fallen serieus een goede of zelfs zeer goede film vindt er toch echt wat mis met je is.

Remco

Avatar

Decepticon "Gelukkig ben jij geen fan. Jankert, klagen, klagen, klagen :N:O
Maakt het voor de film niet welk robots er in komen omdat ze op elkaar lijken? Wat een onzin.
Volgens mij moet je toch echt een x naar de oogarts Remco!! Bumblebee is geel, Ratchet is geel, Jolt is blauw, The Twins groen en rood en de Constructicons en Devastator groen en geel. De designs zijn allemaal zeer gedetailleerd en er heeft veel werk ingezeten.
Jij toont ook geen enkele interesse en bent zeer kortzichtig alleen omdat het script je niet aan staat. Wat jij doet is geen discussie aangaan, maar gewoon je tot ieders ergernis je gal te spuwen.
Ik snap niet dat je elke x tijd steekt in het posten van reactie´s op filmnieuws over films die je niet interesseren. :?"


Ach tijd zat Smiley face bovendien klaag ik niet ik geef reactie op wat ik van bepaalde films vind daar zijn dit soort sites o.a. voor.
Over die kleuren trouwens dat betreft uiteraard de Decepticons vooral. Check de scenes aan het eind maar eens in Egypte, Optimus is tegen tig dezelfde robots aan het vechten die allemaal grijs zijn. Of je ziet amper wie of wat ze zijn. Dus al stop je in de volgende film 100 nieuwe karakters dat maakt toch niet uit.
Ik probeer gewoon te begrijpen wat er nou zo goed was aan Revenge of The fallen dat iedereen hier hele discussies heeft over over Bay en zijn zogenaamde geweldige aktie etc. Ik heb echt zoiets van hebben we wel dezelfde film gezien ? :N. Op Rotten Tomatoes krijgt de film 20 procent dat zegt genoeg.

Decepticon

Avatar

Remco "Ach tijd zat Smiley face bovendien klaag ik niet ik geef reactie op wat ik van bepaalde films vind daar zijn dit soort sites o.a. voor.
Over die kleuren trouwens dat betreft uiteraard de Decepticons vooral. Check de scenes aan het eind maar eens in Egypte, Optimus is tegen tig dezelfde robots aan het vechten die allemaal grijs zijn. Of je ziet amper wie of wat ze zijn. Dus al stop je in de volgende film 100 nieuwe karakters dat maakt toch niet uit.
Ik probeer gewoon te begrijpen wat er nou zo goed was aan Revenge of The fallen dat iedereen hier hele discussies heeft over over Bay en zijn zogenaamde geweldige aktie etc. Ik heb echt zoiets van hebben we wel dezelfde film gezien ? :N. Op Rotten Tomatoes krijgt de film 20 procent dat zegt genoeg."
Dat heb ik ook als jij praat over TF.
Dat je zulke sites bezoekt zegt misschien ook al genoeg, ik snap niet dat iemand zulke sites bezoekt, btw de naam rotten tomatoes zegt al genoeg. Ik besteed al helemaal geen aandacht aan dat soort sites.
De scene in Egypte zit inderdaad veel verspild materiaal en geld, echt zonde en te volgepropt met die protoform Decepticons. Had dan meer screentime verleent aan de andere bots.
Hetzelfde met al die dubbele Constructicons(de grote landbouwvoertuigen voor jouw:9), hoewel het gevecht van Bumblebee met (de rode)Rampage waanzinnig gaaf is.

Robinnn

Avatar

Persoonlijk ga ikzelf nooit af op sites en recencisten want die vinden nooit wat goed.
En verder je moet het niet te nauw nemen, het is entertainment. Verstand op nul en gewoon genieten. Als je t simpel bekijkt is er niks mis met het script. Het is fantasie. T zou zo een aflevering geweest kunnen zijn uit de cartoons.
Je kunt films niet met elkaar vergelijken. En de decepticons waren idd veel grijs, dus??
Ik heb genoten van de film. en als je verwacht dat het een superverhaal zou zijn met sterke plots en wendingen, dan heb je er weinig verstand van want je kan van te voren weten dat dat niet zou gebeuren, het is pure vermaak, meer niet.
En natuurlijk mag je je mening geven, maar wees ook eens positief want je kraakt alleen maar alles, dan kan je beter gewoon niks zeggen want je voegt helemaal niks toe.
Wij zijn fans, vinden het leuk en kijken uit naar de volgende film. Jij blijkbaar niet, prima, maar val ons er niet mee lastig.
Voor n sterk verhaal moet je Law abiding citizen kijken, echt super trouwens!!

Sha

Avatar

Decepticon "De designs zijn allemaal zeer gedetailleerd en er heeft veel werk ingezeten."
Tja, ik ben opgegroeid in de jaren 80 met Generation 1 en heb jarenlang in o.a. Transformers speelgoed gehandeld, ik zal mezelf geen fan noemen, maar ik weet er meer dan genoeg van af.

Ik denk dat je terwijl je de designs van de robots aan het verdedigen was juist het grootste probleem naar voren hebt gebracht. De bots zijn juist TE gedetailleerd, vooral in de snelle gevechtsscenes waar Bay juist bekend om staat is het daarom soms moeilijk om te zien waar je nu precies naar aan het kijken bent. CGI is leuk en niet meer weg te denken uit films, maar wat dit betreft hadden ze er waarschijnlijk beter aan gedaan om de bots wat minder details te geven. En dat is iets wat ze vroeger een stuk beter hebben begrepen.

Decepticon

Avatar

Sha "Tja, ik ben opgegroeid in de jaren 80 met Generation 1 en heb jarenlang in o.a. Transformers speelgoed gehandeld, ik zal mezelf geen fan noemen, maar ik weet er meer dan genoeg van af.

Ik denk dat je terwijl je de designs van de robots aan het verdedigen was juist het grootste probleem naar voren hebt gebracht. De bots zijn juist TE gedetailleerd, vooral in de snelle gevechtsscenes waar Bay juist bekend om staat is het daarom soms moeilijk om te zien waar je nu precies naar aan het kijken bent. CGI is leuk en niet meer weg te denken uit films, maar wat dit betreft hadden ze er waarschijnlijk beter aan gedaan om de bots wat minder details te geven. En dat is iets wat ze vroeger een stuk beter hebben begrepen."
Dat vind ik dus niet. Dat ligt dan aan jouw ogen, want ik heb nergens geen problemen mee en kan alles perfect volgen en zie precies wat er gebeurd.

Remco

Avatar

Robinnn "Persoonlijk ga ikzelf nooit af op sites en recencisten want die vinden nooit wat goed.
En verder je moet het niet te nauw nemen, het is entertainment. Verstand op nul en gewoon genieten. Als je t simpel bekijkt is er niks mis met het script. Het is fantasie. T zou zo een aflevering geweest kunnen zijn uit de cartoons.
Je kunt films niet met elkaar vergelijken. En de decepticons waren idd veel grijs, dus??
Ik heb genoten van de film. en als je verwacht dat het een superverhaal zou zijn met sterke plots en wendingen, dan heb je er weinig verstand van want je kan van te voren weten dat dat niet zou gebeuren, het is pure vermaak, meer niet.
En natuurlijk mag je je mening geven, maar wees ook eens positief want je kraakt alleen maar alles, dan kan je beter gewoon niks zeggen want je voegt helemaal niks toe.
Wij zijn fans, vinden het leuk en kijken uit naar de volgende film. Jij blijkbaar niet, prima, maar val ons er niet mee lastig.
Voor n sterk verhaal moet je Law abiding citizen kijken, echt super trouwens!!"


Das nou juist het probleem wat elke keer ten sprake komt bij Transformers. Als je zegt dat je het script niks vond dan bekijk je het verkeerd want het is een hersenloze film die je niet moet kijken voor het verhaal etc. Dat vind ik echt onzin want wie zegt dat je geen vermakelijke aktie film kunt hebben met een redelijk goed verhaal ?.
Ik verwacht bij dit soort films inderdaad geen hoogstaande plotwendingen etc maar wel dat je als kijker een beetje serieus genomen wordt. Bay dacht hmmm wat kan ik eens doen ach ik pleur gewoon 100 explosies op het scherm en mensen komen wel kijken in grote getalen en het verhaal dat schrijven we er in 10 minuten even bij.
En helaas zijn er inderdaad genoeg mensen die naar een film gaan waarvan het ze niet uitmaakt hoe die in elkaar steekt.
Natuurlijk heeft deze film veel aktie maar niet aktie dat ik zeg van Wow dat is me achteraf bij gebleven zeg. Een dergelijke film is pas goed als je een combinatie hebt van een redelijk goed verhaal met goede aktie. En niet elke cartoon kun je goed naar live action vertalen zeker kwa verhaal niet. Daarom was G.I. Joe ook zo slecht :E.
Revenge of The Fallen had gewoon geen structuur, de humor werkte niet , de aktie was enorm herhalend en omdat je er niks bij voelde viel je bijna in slaap. Deed me denken aan Van Helsing.
Plus Bay heeft zo'n irritante MTV stijl van filmen en monteren dat het meer als een videoclip voelt dan een film. Hij heeft totaal geen verstand van emotionele impact in aktie scenes. Bij hem is hoe meer explosies hoe beter.
Daarom hoop ik dat er van de tweede film wat geleerd wordt en ze de derde film stukken beter maken. Dat denk ik helaas niet omdat deze zoveel opgebracht heeft dat ze toch in de veronderstelling zijn niks fout gedaan te hebben.

Decepticon

Avatar

Robinnn "Persoonlijk ga ikzelf nooit af op sites en recencisten want die vinden nooit wat goed.
En verder je moet het niet te nauw nemen, het is entertainment. Verstand op nul en gewoon genieten. Als je t simpel bekijkt is er niks mis met het script. Het is fantasie. T zou zo een aflevering geweest kunnen zijn uit de cartoons.
Je kunt films niet met elkaar vergelijken. En de decepticons waren idd veel grijs, dus??
Ik heb genoten van de film. en als je verwacht dat het een superverhaal zou zijn met sterke plots en wendingen, dan heb je er weinig verstand van want je kan van te voren weten dat dat niet zou gebeuren, het is pure vermaak, meer niet.
En natuurlijk mag je je mening geven, maar wees ook eens positief want je kraakt alleen maar alles, dan kan je beter gewoon niks zeggen want je voegt helemaal niks toe.
Wij zijn fans, vinden het leuk en kijken uit naar de volgende film. Jij blijkbaar niet, prima, maar val ons er niet mee lastig.
Voor n sterk verhaal moet je Law abiding citizen kijken, echt super trouwens!!"
Dat vind ik ook!
Die mensen die altijd over het verhaal lopen te zaniken kunnen beter een drama ofzo kijken. Het idd zo een aflevering uit de cartoon kunnen zijn.
Btw ik ga Revenge of the Fallen vanavond weer kijken :+

Sha

Avatar

Decepticon "Dat vind ik dus niet. Dat ligt dan aan jouw ogen, want ik heb nergens geen problemen mee en kan alles perfect volgen en zie precies wat er gebeurd."
Waarom gelijk met beledigingen gaan strooien? Terwijl ik eerst nog laat merken dat ik zo goed als in jouw hoek sta. Als je niet normaal een discussie kan voeren dan heb je ook weinig kans dat je mensen jouw mening goed over kunt brengen.

Remco

Avatar

Sha "Waarom gelijk met beledigingen gaan strooien? Terwijl ik eerst nog laat merken dat ik zo goed als in jouw hoek sta. Als je niet normaal een discussie kan voeren dan heb je ook weinig kans dat je mensen jouw mening goed over kunt brengen."


Das het hele probleem hier Smiley face. Als je iets negatiefs zegt over een film of je oprechte mening dan ligt het altijd aan jou nooit aan de film want die is in hun ogen goed.

Decepticon

Avatar

Remco "Revenge of The Fallen had gewoon geen structuur, de humor werkte niet , de aktie was enorm herhalend en omdat je er niks bij voelde viel je bijna in slaap."
BS, en actie enorm herhalend? Volgens mij kun jij beter geen actiefilms meer kijken, dan zijn alle actiefilms herhalend.
De humor werkte wel behalve de ballen van Devastator.
Dat jij er niks bij voelt en bijna in slaap valt, is your loss

Decepticon

Avatar

Sha "Waarom gelijk met beledigingen gaan strooien? Terwijl ik eerst nog laat merken dat ik zo goed als in jouw hoek sta. Als je niet normaal een discussie kan voeren dan heb je ook weinig kans dat je mensen jouw mening goed over kunt brengen."
Ik bedoel het niet beledigend. Had het misschien iets anders moeten formuleren. Dat je niet goed ziet waar je precies naar kijkt, ligt niet aan de film/stijl/design.
Er zijn ook mensen die de actie in de Bourne films niet kunnen volgen, dat ligt niet aan de filmstijl.
Dat ligt dan misschien aan iemands ogen of concentratie vermogen om ergens naar te kijken?
Remco is degene die(over Transformers)geen 'normale' discussie kan voeren. Het is toch wel duidelijk dat hij niks anders doet dan klagen over wat hij niet goed vind, al een jaar lang.

Remco

Avatar

Decepticon "BS, en actie enorm herhalend? Volgens mij kun jij beter geen actiefilms meer kijken, dan zijn alle actiefilms herhalend.
De humor werkte wel behalve de ballen van Devastator.
Dat jij er niks bij voelt en bijna in slaap valt, is your loss"


Haha maar dat komt omdat jij de verkeerde aktie films kijkt vooral die van Bay ;) want hij is de meester van herhaling. Als je gewoon eens goede aktie films ging kijken kan je zien hoe het wel moet. Als je robots hebt die tegen elkaar vechten is dat leuk maar als dat 100 keer achter elkaar gebeurd :N. Maar echt die humor pfff die ouders ook echt corny. Er waren ook wel 100 grappen over testikels auch my balls ow that's was in my nuts erg grappig :|. Maar echt compleet geen structuur die film dan weer een vrouwelijke robot dan ineens weer in egypte dan weer een oude robot en die twee neger robots waren nog irritanter dan Jar Jar Binks. En die oude robot die dan een scheet laat en er komt een parachute uit ofzo. Jaja echt humor van de bovenste plank.

Decepticon

Avatar

Remco "Haha maar dat komt omdat jij de verkeerde aktie films kijkt vooral die van Bay ;) want hij is de meester van herhaling. Als je gewoon eens goede aktie films ging kijken kan je zien hoe het wel moet."
Oh ja, tuurlijk. Alsof Terminator dan niet herhalend is.
T2: T1000 zit achter John Connor aan en T800 vecht tegen T1000, de hele film door.
Herhaling pur sangO+
Begrijp me niet verkeerd, ik vind Terminator gigantisch goed en T2 is idd 1 van de beste sequels ooit, maar haal dit even voor jou als Cameronfan aan :+

Remco

Avatar

Decepticon "Oh ja, tuurlijk. Alsof Terminator dan niet herhalend isO+
T2: T1000 zit achter John Connor aan en T800 vecht tegen T1000, de hele film door. Herhaling pur sangO+
Begrijp me niet verkeerd, ik vind Terminator gigantisch goed en T2 is idd 1 van de beste sequels, maar haal dit even voor jou als Cameronfan aan :+"


Das geen herhaling natuurlijk want beide scenes hebben een compleet andere structuur en steeds vernieuwende manieren van hoe ze elkaar te lijf gaan. Plus die aktie scenes en de spanning die ermee gepaard gaat doen je echt wat in tegenstelling tot alleen maar explosies en wat vage robots die tegen elkaar vechten.
Maar het is niet alleen Cameron die pure emotionele aktie begrijpt ook Ridley Scott bijv. Dat niveau zal Bay nooit halen natuurlijk. Hij is de meester van lompe aktie zeg. En hij geilt echt op het amerikaanse leger misschien maakt tie ooit nog een film waar ze niet in voorkomen of waar er niet naar verwezen wordt. Dat zou wel een verrassing zijn. T2 kan ik 1000 keer kijken maar TF2 laat ik lekker liggen.

Decepticon

Avatar

Remco "Das geen herhaling natuurlijk want beide scenes hebben een compleet andere structuur en steeds vernieuwende manieren van hoe ze elkaar te lijf gaan. Plus die aktie scenes en de spanning die ermee gepaard gaat doen je echt wat in tegenstelling tot alleen maar explosies en wat vage robots die tegen elkaar vechten.
Maar het is niet alleen Cameron die pure emotionele aktie begrijpt ook Ridley Scott bijv. Dat niveau zal Bay nooit halen natuurlijk. Hij is de meester van lompe aktie zeg. En hij geilt echt op het amerikaanse leger misschien maakt tie ooit nog een film waar ze niet in voorkomen of waar er niet naar verwezen wordt. Dat zou wel een verrassing zijn. T2 kan ik 1000 keer kijken maar TF2 laat ik lekker liggen."
Das wel herhaling, ga het nou niet ontkennen, of raak ik een gevoelige snaar? Het gaat niet om beide:? scenes, compleet andere structuur en vernieuwende manieren? Wat een complete onzin zeg.
Wat jij beschrijft hebben andere mensen met andere films, wat zij mooi vinden en/of fan van zijn.

Steve-O

Avatar

Ik heb niet de hele 'discussie' gelezen. Niet erg bedoeld.

Maar Remco, het ging er niet om wat Robinn ervan vond maar wat jij ervan vond. En jij spuwd, inderdaad, je gal gewoon uit. En dat is een beetje.. hoe zeg je dat? Vervelend. Niet dat je alleen maar positief hoeft te zijn, maar het is wel alleen maar vanaf jouw standpunt en dan ga je ook nog eens mensen afzeiken die een oordeel over jou hebben?! Stop maar gewoon oke.

Remco

Avatar

Decepticon "Das wel herhaling, ga het nou niet ontkennen, of raak ik een gevoelige snaar? Het gaat niet om beide:? scenes, compleet andere structuur en vernieuwende manieren? Wat een complete onzin zeg.
Wat jij beschrijft hebben andere mensen met andere films, wat zij mooi vinden en/of fan van zijn."


Steve-O "Ik heb niet de hele 'discussie' gelezen. Niet erg bedoeld.

Maar Remco, het ging er niet om wat Robinn ervan vond maar wat jij ervan vond. En jij spuwd, inderdaad, je gal gewoon uit. En dat is een beetje.. hoe zeg je dat? Vervelend. Niet dat je alleen maar positief hoeft te zijn, maar het is wel alleen maar vanaf jouw standpunt en dan ga je ook nog eens mensen afzeiken die een oordeel over jou hebben?! Stop maar gewoon oke."


Tja als ik dat nog uit moet leggen weet ik het ook niet meer. Voor mij is dat geen herhaling nee. Herhaling is elke film dezelfde helicopter shots en instortende gebouwen. Iemand achtervolgen op een motor in een bepaalde context en later een truck achtervolging vind ik niet exact hetzelfde nee. Behalve dat het een achtervolging is T+) maar niet identiek aan de andere.
Maar inderdaad laten we erover ophouden Ridley Scott of Cameron vergelijken met Bay is sowieso goede appels met een rotte peer vergelijken gelukkig.
En waarom ben alleen ik het die mensen aan het afzeiken is ? dat gebeurd andersom toch ook.

:N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N

Steve-O

Avatar

Remco "Tja als ik dat nog uit moet leggen weet ik het ook niet meer. Voor mij is dat geen herhaling nee. Herhaling is elke film dezelfde helicopter shots en instortende gebouwen. Iemand achtervolgen op een motor in een bepaalde context en later een truck achtervolging vind ik niet exact hetzelfde nee. Behalve dat het een achtervolging is T+) maar niet identiek aan de andere.
Maar inderdaad laten we erover ophouden Ridley Scott of Cameron vergelijken met Bay is sowieso goede appels met een rotte peer vergelijken gelukkig.
En waarom ben alleen ik het die mensen aan het afzeiken is ? dat gebeurd andersom toch ook.

:N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N :N"


Hopenlijk ben je nu klaar:9}::+

Remco

Avatar

Steve-O "Hopenlijk ben je nu klaar:9}::+"


Euhmmm voor dit nieuws blokje wel Smiley face Maar goed jij bent ook een fan van de film blijkbaar dus je wil eveneens geen kritiek horen.

Robinnn

Avatar

Ik hou ermee op voor vandaag, maar je hebt vandaag wel t stomste gezegd wat je ook maar met transformers in verband kan brengen!! die 100 herhalingen van gevechten tussen robots!! Daar gaat het nou juist om bij transformers!!!! Het is oorlog tussen de autobots en decepticons!!! Maar laat maar hangen kerel want jij begrijpt het gewoon niet, het gaat met zulke films gewoon om de actie! Ik denk dat the princes diaries meer iets voor jou is!
de mazzels

Steve-O

Avatar

Ik ben het grotendeels eens met Robinn, kritiek kan ik wel hebben hoor, alleen de manier waarop jij.... weet je wat: laat maar.

Robinnn

Avatar

Goedzo ;)
ik kan ook tegen kritiek maar geef dan goede argumenten, en kraak niet alles af puur naar jouw eigen mening.
Waarom kunnen zo weinig mensen gewoon hun verstand op nul zetten en gewoon genieten van een film? ipv te zoeken naar een verhaal enz enz.
En trouwens. Wat was er mis met het verhaal?
Decepticons willen hun leider terug, en daarna energon verzamelen, autobots willen dat voorkomen en Optimus weer tot leven brengen. Lijkt mij prima verhaal voor transformers. Want dat is gewoon Transformers!!! Als je vroeger de cartoons gevolgd heb en de stripboeken dan had je dat ook gewoon geweten. Heb je t niet gevolgd? Prima, geef je mening en klaar!

amboe

Avatar

Als MB TF donkerder wilt maken, dan verwacht ik of Unicron of een verhaallijn in de trant van de Five Faces of Darkness.

En als Superion erin komt dan wil ik ook Menasor erin zien!!! :~

Remco

Avatar

Robinnn "ik hou ermee op voor vandaag, maar je hebt vandaag wel t stomste gezegd wat je ook maar met transformers in verband kan brengen!! die 100 herhalingen van gevechten tussen robots!! Daar gaat het nou juist om bij transformers!!!! Het is oorlog tussen de autobots en decepticons!!! Maar laat maar hangen kerel want jij begrijpt het gewoon niet, het gaat met zulke films gewoon om de actie! Ik denk dat the princes diaries meer iets voor jou is!
de mazzels"


Robinnn "ik kan ook tegen kritiek maar geef dan goede argumenten "


Je haalt de zaken uit context. Ik snap ook wel dat het daarom draait alleen het ging om het feit of die aktie interessant was om naar te kijken. En mijn antwoord is nee omdat het 1 grote CG orgie was.
Maar jezus wat voor argumenten wil je nog meer hebben waarom de film kut was ? ik kan er zo tien opnoemen die er mis waren met de film. Het is gewoon een domme film.
Hier is een mooi lijstje http://unrealitymag.com/index.php/2009/07/06/20-reasons-transformers-2-absolutely-sucked/ Dit geeft exact weer wat er mis is met de film want dit komt hier blijkbaar niet goed over. Zo te zien was ik niet de enige die problemen had met het feit dat alle transformers op elkaar leken ;). Check vooral puntje 20 even dan begrijp je de hele discussie ook gelijk over verstand op nul zetten bij een dergelijke film blablabla. Iron Man bijvoorbeeld is een goed voorbeeld van een leuke popcorn film die wel werkt en die je als kijker niet al te dom inschat. TF2 verwacht dat je al je hersencellen thuis laat.

Remco

Avatar

Deze is ook altijd wel geinig

marcjeb

Avatar

Haha Terminator reeks is toch duidelijk beter als de transformers..

Transformers 1 vond ik wel heel goed en kwam in de buurt van Terminator 1 en 2.

Transformers 2 was echt geen zak meer aan, de spanning was eraf.. in 1 vond ik het nog wel spannend met de rustige opbouw( heb 1 ook meerdere keren bekeken ) deel 2 niet afgekeken, en fox mag wel dood in de reeks.

Terminator 3 en salvation zijn een beetje van transformers 2 niveau, spanning is eraf en het verhaal niet lkker meer,, daarom ben ik wel blij dat de schrijver van terminator 1 en 2 terug wil keren voor een nieuwe Terminator.

Transformers 3 zal wel weer spektakel en aktie worden zoals deel 2.

Terminator is ook duidelijk een 16+ film en transformers een familie film.

Gladiator 80

Avatar

Remco "Euhmmm voor dit nieuws blokje wel Smiley face Maar goed jij bent ook een fan van de film blijkbaar dus je wil eveneens geen kritiek horen."


Nou ja kom op.
Jij vond de film niet leuk ik vond het maar een beetje leuk
maar TF hoef je nou ook weer niet afte zitten zeiken hoor
wil je zeggen dat je niet eens een beetje genoten heb.
zoals die chase scenes of Bumblebee tegen starscream in die waren huis?
zo super super super slecht was die film nou ook weer niet en als je het niet leuk vind wat doe je dan eigelijk hier...Maar ja laat maar zitten

NieuwsFilm

meest populair