Daniel Radcliffe is 'The Lucky One'

Is er nog leven na 8 Harry Potters?

Over een aantal maanden dan heeft Daniel Radcliffe in totaal acht keer Harry Potter gespeeld en houdt het sprookje voorgoed op. De opnames voor Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II zijn nog in volle gang, maar nu al komen er berichten naar buiten over de volgende film van Radcliffe. Volgens /Film geeft Mister Potter acte de precense in de film The Lucky One van regisseur Douglas McGrath. Dit wordt een verfilming van het gelijknamige boek van auteur Nicholas Sparks (The Notebook, 2004). McGrath maakte al eerder boekverfilmingen met Emma, Nicholas Nickleby en Infamous. Voor de verfilming zou ook actrice Lily Rabe zijn gecast.

De namen van Radcliffe en Rabe doken op in een tweet van Christine Vachon, producent van McGraths film Infamous:

Heading to Doug McGrath’s script reading, starring Daniel Radcliffe én Daniel Radcliffe and Lily Rabe were AMAZING together!

Ondanks dat Vachon niet aangeeft dat het om The Lucky One gaat, heeft het er wel alle schijn van. De regisseur is al een tijdje bezig met de boekverfilming en de schrijver zei tijdens een eerder interview: “I think they start filming The Lucky One in May”. Daarnaast lijken Radcliffe en Rabe prima in de film te passen.

The Lucky One gaat over de Amerikaanse marinier Marine Logan Thibault die tijdens zijn missie in Irak een foto vindt van een jonge vrouw. Eenmaal terug in de States gaat hij opzoek naar de vrouw die Elizabeth heet. Ze blijkt gescheiden te zijn en ze heeft kinderen. Waarschijnlijk beginnen de twee een relatie die nogal wat problemen met zich meebrengt.



NieuwsFilm

meest populair