Ant-Man naar Disney?

Keiharde aanwijzing voor de eerste Marvel-Disney-samenwerking.

Toen afgelopen zomer bekend werd dat Disney Marvel had overgenomen, was een van de grote vragen welke superheldenfilms Disney zouden kunnen uitbrengen. De meeste Marvelpersonages zijn immers in handen van andere studio's: Fox heeft de rechten over onder andere Spider-Man en The X-Men, Paramount over Captain America, de Hulk, Iron Man, Thor, etc.

Een veelgenoemde naam was Ant-Man. Zeker toen er geruchten opdoken dat Pixar-baas John Lasseter geïnteresseerd was in het personage, leek de piepkleine held de meest waarschijnlijke kandidaat. Die geruchten zijn inmiddels ontkracht, maar er is weer nieuws!

Disney heeft een nieuwe rits domeinnamen geregistreerd, waaronder een opvallende: ant-man-themovie.com. Dit is een belangrijke aanwijzing dat de studio belangstelling toont voor de film. Begin vorige maand twitterde de legendarische stripmaker Stan Lee dat hij met regisseur Edgar Wright heeft gesproken over Ant-Man, en dat Marvel voorbereidingen trof voor de film. Waarschijnlijk zal dit dus hun eerste project worden onder Disney.

Overigens heeft Disney meer domeinnamen geregistreerd, met enkele opmerkelijke namen. Wat te denken van Eat, Sleep, Poop? De volledige lijst van domeinnamen die Disney recentelijk heeft geregistreerd, is hier te vinden.



NieuwsFilm

meest populair