Algemeen

The Governator has arrived!

door FilmTotaal op 08.10.2003 om 12:35 in AlgemeenVan een internet chatroom in China tot het Oostenrijkse plaatsje waar Arnold Schwarzenegger opgroeide; de hele wereld is woensdag vol lof over zijn uitzonderlijke Amerikaanse politieke triomf met meer spanning dan een Hollywood-verhaal.

Nadat zij de hele nacht hadden gefeest, herclaimden Arnie's bewonderaars in zijn geboorteplaats hem na zijn overwinning als een van hen. In een lokale kroeg zaten tientallen mensen boven de koffie en gebakken eieren, als er plots gejuich uitbarst: Schwarzenegger spreekt op tv zijn overwinningsspeech uit, in het Duits nagesynchroniseerd uiteraard.

Schwarzenegger heeft een 'zware taak voor zich liggen, en we zijn ervan overtuigd dat hij erin zal slagen Californië uit het slop te halen" zo sprak de Oostenrijkse kanselier Wolfgang Schuessel in een felicitatieboodschap.

De Russische televisie berichtte dat 'de derde generatie Terminator de staat zal leiden'. "Velen zien 'IJzeren Arnie' nog steeds als een held die de wereld van de slechteriken redt", aldus de zender NVT.

De Franse minister van Binnenlandse Zaken Nicolas Sarkozy zei de overwinning van Arnie met gemengde gevoelens te ervaren, maar toonde bovenal erkenning voor de nieuwbakken gouverneur. Iemand die een buitenlander in een land is, die een onuitspreekbare naam heeft en toch gouverneur van de grootste staat van het land kan worden, dat is niet niets", zegt Sarkozy.

Chinese internetters noemen de gebeurtenis iets wat in China niet mogelijk zou zijn. In Japan wordt Schwarzenegger geroemd als iemand die 'de Amerikaanse droom doet uitkomen'.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Se7en

Avatar

Gefeliciteerd, Arnie!! 8-)

Kenji

Avatar

T+) Wat een dag...

noepie

Avatar

Betekent dit dat arnold niet meer gaat akteren? :? :? :?

Forcom

Avatar

Fantastisch gewoon, Arnie, You are the TERMINATOR

Ayse

Avatar

T+) Wat een dag...


Gefeliciteerd Bolo Smiley face

Natasja

Avatar

I vinnet kewl! :E

Hans

Avatar

Proficiat Bolo!

Slemper

Avatar

Nog een erg grappige link:

klik hier

Als zijn tegenstanders dit filmpje van arnie tegen hem gebruikt zouden hebben, weet ik niet of hij gewonnen zou hebben........

Het is een of ander vaag japans reclamefilmpje voor een goedje dat arnold in ieder geval erg succesvol lijkt te maken - mistah sparkle is er niets bij :E

noepie

Avatar

Eh...ik wil niet lullig zijn, maar is de bron van het artikeltje niet nieuws.nl ???

Tako

Avatar

Scherp noepie! Als we jou niet hadden ;)

tyler durden

Avatar

T+) Wat een dag...


ik had eigelijk verwacht dat je hier niet blij mee zou zijn

aangezien HIj nu geen films meer gaat maken

NieuwsFilm

meest populair