Micah Sloat over Paranormal Activity 2

De hoofdrolspeler licht een tip van de sluier op.

MTV wist een van de hoofdrolspelers van Paranormal Activity aan te spreken op het vervolg, waar al een tijdje over gespeculeerd wordt. Het betreft Micah Sloat, die in het eerste deel een van de hoofdrollen speelde. Op de rode loper opende hij zo: "I know a lot, I can't tell you--" om vervolgens met een enorme glimlach toe te voegen: "Well, just a little."

"All I can tell you is I'm very excited for the project, it's really cool, it's gonna be really interesting and it's not gonna suck, which most horror sequels... would. This is gonna be good," vervolgde hij zijn korte monoloog. "Well we have money now, but we're staying true to the heart of the movie, to the spirit of it, to the vision. That's all I can say."

Maar nog voordat ze verder kunnen gaan met Paranormal Activity 2, moet er een regisseur gevonden worden. Dit komt omdat de regisseur van Paranormal Activity, Oren Peli, aan het werken is aan een andere film. Paramount zet vaart achter het vervolg en daarom moet er een nieuwe regisseur op de proppen komen. Getipt zijn onder andere Brian DePalma, Brad Anderson en Greg McLean. Over wie het wordt is nog geen uitsluitsel gegeven.

Vanaf hier volgen de spoilers.

Het vreemde is dat Sloat praat over een sequel. Iedereen die de eerste film heeft gezien, weet dat zijn personage op het einde van de film sterft. Het feit dat hij praat over een sequel suggereert een aantal dingen. De sequel kan een prequel blijken, of Slot is op de een of andere manier bezeten van de demonische kracht die zijn vriendin Katie Featherston lastigvalt. Anderzijds is het ook mogelijk dat hij in flashbacks voorkomt, of we krijgen een soort The Ring, waarin andere mensen kijken naar beelden waar hij ook in voor komt.

Wat het precies gaat worden blijft vooralsnog in het ongewisse. De film komt uit op 22 oktober 2010.



NieuwsFilm

meest populair