Harold & Kumar 3 komt eraan!

Wat? Een H&K film zonder Kumar?

John Cho komt met het nieuws dat de opnames voor het derde deel uit de Harold & Kumar reeks, A Very Harold & Kumar Christmas, waarschijnlijk deze zomer beginnen. De film zal in dat geval in de herfst uitkomen.

Cho is druk met de serie FlashForward, maar verzekert aan Collider dat hij in de zomer genoeg tijd zal hebben voor H&K 3. Het is alleen de vraag of Kal Penn, die Kumar speelt, van de partij zal zijn. Hij heeft op het moment een administratieve baan in Washington bij team Obama.

Er ligt al een script klaar voor de film en Cho zegt dat het ernaar uit ziet dat het doorgaat. Zelf heeft hij het script nog niet gelezen, maar hij weet wel al dat de film zich een tijdje na deel 2 afspeelt. Het wordt een legitieme kerstfilm en de makers hebben de intentie om een film te maken die te vergelijken is met andere door feestdag geïnspireerde films.

Er is nog geen regisseur benoemd voor Harol & Kumars derde avontuur; wel is de kans groot dat Neil Patrick Harris wederom van de partij zal zijn. We zullen het rond de kerst zien.

NieuwsFilm

meest populair