Red Sonja in Conan reboot?

We speculeren erop los...

De laatste weken stroomt het castingnieuws voor Marcus Nispels Conan reboot in grote hoeveelheden binnen. We wisten al dat Jason Momoa de titelrol voor zijn rekening zal gaan nemen; Mickey Rourke zou zijn vader gaan spelen, maar Ron Perlman nam zijn plaats in; De bad guys worden verzorgd door Bob Sapp en Stephen Lang. Nu komt het bericht binnen dat Rose McGowan (Grindhouse) ook een rol is toebedeeld.

McGowan wordt al een hele tijd verbonden aan een nieuwe versie Red Sonja, een project waar Robert Rodriguez aan verbonden was. Aangezien dit maar niet van de grond lijkt te komen, zou het goed kunnen dat de Conan reboot in feite een Red Sonja cross-over gaat worden.

Volgens Variety gaat het hier echter om een andere rol. McGowan zal een kwaadaardige half-mens/half-heks gaan spelen. Het gaat hier waarschijnlijk om Salome uit Robert E. Howards Conan verhaal A Witch Shall Be Born, of in ieder geval een personage dat er van is afgeleid. Salome is de boze tweelingzus van koningin Tamaris. De heks overwint haar zusje en neemt haar identiteit over, om vervolgens het koninkrijk ten gronde te richten.

Mocht dit laatste het geval zijn, dan zou het zomaar kunnen dat er in de toekomst alsnog gewoon een nieuwe Red Sonja film aankomt. Eerst maar eens afwachten hoe Conan ontvangen wordt...



NieuwsFilm

meest populair