Bioscoop releases week 11

Welke films kan je vanaf deze week allemaal nieuw gaan bekijken.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Road (2009)


Een vader en zijn zoon lopen door een platgebrand Amerika. Ze zijn op weg naar de kust, al weten ze niet wat hen daar zal opwachten. Het enige dat ze bezitten is een pistool om zichzelf te verdedigen, de kleren die ze dragen, wat voedsel en elkaar.
Bekijk de afbeelding

Case 39 (2009)


In de film speelt Zellweger Emily Jenkins, een sociaal werkster. Ze denkt dat ze alles wel zo'n beetje gezien heeft, totdat ze haar volgende zaak krijgt: de tien-jarige Lilith Sullivan (Ferland). Emily's grootste angsten worden waarheid, wanneer Lilith's ouders hun dochter proberen te vermoorden. Ze redt het meisje en besluit er zelf voor te gaan zorgen, tot er een nieuw pleeggezin komt. Maar dan beginnen de echte problemen pas...
Bekijk de afbeelding

Gainsbourg (Vie héroïque) (2010)

Regie: Joann Sfar

Biopic over de geliefde maar ook omstreden Franse componist Serge Gainsbourg (Eric Elmosnino), een zoon van Joods-Russische ouders. Serge groeit op in een door nazi's bezet Parijs, maar weet zich toch op te werken tot één van Frankrijk's grootste iconen van de 20e eeuw. Serge wil ontsnappen aan het ouderwetse chanson en nieuwe muzikale gebieden ontdekken, onder invloed van Britse en Amerikaanse popmuziek.
Bekijk de afbeelding

From Paris with Love (2010)


James Reese (Jonathan Rhys Meyers) heeft het prima voor elkaar. Leuke baan bij de Amerikaanse ambassade in Parijs, mooie vriendin én een bijbaan als CIA-correspondent. De volgende stap is wat hem betreft een echte agent te worden en serieus in actie komen. Zijn wens lijkt uit te komen als hij aan een Amerikaanse CIA-collega wordt gekoppeld die naar Parijs komt om een terreurgroep aan te pakken. Tot James ontdekt dat special agent Charlie Wax (John Travolta) een onberekenbaar, grofgebekt, trigger-happy en ongeleid projectiel is die hem vooral als chauffeur ziet. Wax neemt James mee op een explosieve trip door de buitenwijken van Parijs die de jongen doet snakken naar zijn kantoorbaantje. Maar voor James het weet is hij tot aan zijn nek bij de zaak betrokken en is hij toch echt op Charlie aangewezen om de komende 48 uur te overleven.
Bekijk de afbeelding

Lebanon (2009)


Libanon, 1982. Een tank en een peleton paramilitairen worden op pad gestuurd naar een vijandige stad die gebombardeerd is door de Israëlische luchtmacht. De missie loopt mis en ze lopen in een hinderlaag. Als de nacht valt zijn ze gedwongen om zich in de ruïnes schuil te houden terwijl ze aangevallen worden door Syrische militairen. We zien het verhaal vanuit het oogpunt van de bemanningsleden van de tank die centraal staat in de film.



NieuwsFilm

meest populair