Spielbergs Interstellar eindelijk op weg?

Het script van de langverwachte sci-fi film komt van Jonah Nolan (The Dark Knight).

Steven Spielberg was onlangs in het nieuws over de aankomende Jackie O biopic, waarbij hij waarschijnlijk zal gaan optreden als producer. De regisseur is momenteel druk bezig met Kuifje-film The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn en zal hierna gaan beginnen aan Lincoln. Maar hoe zit het met het enorm geanticipeerde Interstellar, waarvan het script werd geschreven door Jonah Nolan (The Dark Knight).

Vulture haalt Jonathan Nolans overstap naar William Morris Endeavor (WME) aan en gaat vervolgens in op de reden dat alles en iedereen hem zo graag wilde contracteren. Volgens de website gaat het er niet alleen om dat hij Christopher Nolans broer is of dat hij een enorm grote rol speelt in het Nolan koninkrijk; Vulture speculeert dat er ook wordt gekeken naar de films die Nolan buiten de Batman films en Inception om maakt.

Nolan is dus de schrijver van Interstellar en WME heeft er waarschijnlijk goede hoop in dat Steven Spielberg de film zal gaan regisseren (ka-ching!). Zoals /Film zegt: "If one follows that path, then it’s easy to think that maybe Interstellar is finally a likely project for the director."

Interstellar, een bedenksel van Spielberg zelf, gaat over een groep ontdekkers die door een wormgat reizen en in een andere dimensie terecht komen. Dit is gebaseerd op een bijdrage van Caltech onderzoeker Kip S. Thorne, een expert op het gebied van zwaartekracht en astrofysica.

NieuwsFilm

meest populair