Algemeen

Geen verfilming De Weduwnaar

Kluun is ervan overtuigd.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 25.03.2010 om 10:28 in Algemeen
Kluun denkt niet dat zijn boek De Weduwnaar gaat leiden tot een verfilming, ondanks dat de film over zijn debuutroman Komt een Vrouw bij de Dokter een kaskraker was in de bioscoop en enkele prijzen won.

Kluun: "Volgens mij is 'De Weduwnaar' geen film. Dat is een boek". Hij denkt ook niet dat het verhaal, het vervolg op KEVBDD, voldoende mensen naar de bioscoop weet te lokken. "Het lijkt me sterk dat het verfilmd wordt."

De verfilming Komt een Vrouw bij de Dokter van regisseur "Arnie" zorgde overigens voor voor een tweede stormloop op zijn boeken. "Je denkt op een gegeven moment: iedereen heeft dat boek (Komt een Vrouw bij de Dokter, red.) gelezen. Maar dan blijkt dat er nog eens 150 duizend of zo van worden verkocht", aldus de succesvolle schrijver.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

laragabriel

Avatar

Als ze met genoeg geld komen bedenkt hij zich wel, zo werkt het helaas.

Toelietoesh

Avatar

Kluun: "Volgens mij is 'De Weduwnaar' geen film. Dat is een boek".

Klinkt wel mooi, hopen dat hij bij die mening blijft.

SunChaser

Avatar

Tuurlijk komt er een vervolg. Deel 1 meer dan een miljoen, deel 2 400.000 mensen. Dat is ook wel veel

Axeqlusive

Avatar

Nederland loopt in alles vrij makkelijk Amerika achterna, dit zou dan niet in het rijtje passen natuurlijk.

Nadeel is dan wel dat je weinig tot geen Carice van Houten meer hebt, hooguit in flashbacks e.d., waarvan het dan de vraag zou zijn of ze zich daarvoor zou lenen. Daarnaast zou het een totaal andere film zijn, Stijn met Luna on tour in Australië.

Daarentegen vond ik Barry Atsma een geweldige Stijn, vooral het eerste gedeelte van het boek zou zich lenen voor een film dan.

Jim

Avatar

Wat een onzin. KDJFDHFIUJD wist een miljoen mensen naar de bioscoop te lokken. Gegarandeerd dat er een verfilming van 'De Weduwnaar' komt als Kluun 'ja' zegt.