Video

Nieuwe The Sorcerer's Apprentice trailer

Nicolas Cage als tovenaar!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 26.03.2010 om 14:53 in Video
Hieronder zie je de tweede trailer van The Sorcerer's Apprentice, een verfilming van een gedicht dat in 1940 terugkwam in Disneys Fantasia. In de film van regisseur Jon Turteltaub (National Treasure) speelt Nicolas Cage de hoofdrol als Balthazar Blake. Daarnaast zien we ook Jay Baruchel, Alfred Molina, Teresa Palmer, Monica Bellucci en Toby Kebbell.

In The Sorcerer's Apprentice runt een tovernaarsleerling het altelier van zijn meester maar komt door een behekste bezemsteel zwaar in de problemen. De avonturenfilm moet dit jaar vanaf 29 juli in de bioscoop draaien.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

WD

Avatar

Hmm, durf er nu nog niet echt veel over te zeggen, het is volgens mij wel een gave film, maar misschien nadat ik hem gezien heb zeg ik er dan iets heel anders over, dus ik hou mijn mening nog effe voor me...

timdekw

Avatar

Ziet er leuk uit. Absoluut het type film waar ik me mee kan vermaken, deze is daarom absoluut een bioscoopbezoekje waard :)

Steve-O

Avatar

Hmm, hmm, Nicolas Cage, special effects hmm...
Ach, deze kijk ik wel 's een keertje:9

andyboy35

Avatar

Ik moet zeggen dat het er toch kicke uitziet! Voor visueel ziet het er gelikt uit. En die muziek :~

benjamin

Avatar

filmd0p "Maar wat dan wel weer hetzelfde is, is dat Mickey Mouse evenveel verschillende gelaatsuitdrukkingen heeft als Nicholas Cage. (en dat zijn er niet veel)"


:)

SJRSVLDT

Avatar

Visueel ziet het er toch weer netjes uit. Maar daar blijft het dan ook bij.

filmd0p

Avatar

Havoc "Dat is heel wat anders dan Mickey Mouse.."


Maar wat dan wel weer hetzelfde is, is dat Mickey Mouse evenveel verschillende gelaatsuitdrukkingen heeft als Nicholas Cage. (en dat zijn er niet veel)

UsurPia

Avatar

Lijkt me vermakelijk, maar ik vermoed dat het geen bezoekje aan de bioscoop waardig zal zijn.

Havoc

Avatar

Dat is heel wat anders dan Mickey Mouse..