TV-tips komende week

Welke films wil je allemaal niet missen.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

Shoot 'Em Up (2007)

Zaterdag 27 maart om 22:00 op RTL5

Mr. Smith (Clive Owen) is de meest kwaadaardige en ongevoelige man ter wereld die zichzelf toevertrouwd om het meest onschuldige op aarde te beschermen, een pasgeboren baby. Als Smith temidden van een schietpartij een baby ter wereld brengt, ontdekt hij al snel dat de pasgeborene het doelwit is van een geheime macht. Een team van mysterieuze aanvallers dat geleid wordt door Herz moet alle sporen van de baby wissen. Temidden van een regen van kogels die hem achtervolgt, zoekt Smith de prostituee DQ (Monica Bellucci) op om samen met haar het mysterie rondom de dreiging op het leven van de baby op te lossen. Iedereen wil de baby dood. De grote vraag is alleen, waarom?
Bekijk de afbeelding

Mar adentro (2004)

Zondag 28 maart om 21:30 op Canvas

Ramón ligt al dertig jaar verlamd in bed terwijl hij verzorgd wordt door zijn familie. Zijn slaapkamerraam is ook zijn enige raam naar de wereld. Hij kijkt uit over de zee waar hij vroeger zoveel ging zeilen. De zelfde zee waar hij tijdens zijn jeugd een vreselijk ongeluk kreeg. Sindsdien is zijn enige doel zijn leven op een waardige manier te beëindigen. Zijn wereld wordt danig ondersteboven gezet door de komst van twee vrouwen: Julia, de advocate die hem ondersteunt en hem helpt in de juridische strijd om zijn leven naar eigen inzichten te beëindigen, en Rosa, een vrouw uit het dorp die hem er steeds van probeert te overtuigen dat het leven altijd de moeite waard blijft. Beide vrouwen zijn danig van slag door Ramón's indrukwekkende persoonlijkheid en beginnen vraagtekens te zetten bij de principes die zij hun hele leven al aanhangen. Ramón weet dat alleen degene die echt van hem houdt ook degene zal zijn die hem helpt om zijn laatste reis te maken....
Bekijk de afbeelding

Quantum of Solace (2008)

Maandag 29 maart om 20:30 op SBS6

Na de dood van zijn geliefde Vesper zet Bond de achtervolging in om de mensen die hier verantwoordelijk voor zijn te pakken. Nadat 007 en M de mysterieuze Mr. White hebben ondervraagd, onthult hij dat de organisatie veel gevaarlijker is dan ze hadden kunnen indenken. De grote vraag is: kan Bond de verleiding weerstaan om simpelweg wraak te nemen?
Bekijk de afbeelding

Kingpin (1996)

Dinsdag 30 maart om 20:30 op RTL7

Roy Munson is een groot bowl-talent. Sinds een wedstrijd volledig uit de hand liep waarbij zijn hand werd geamputeerd loopt hij rond met een rubberen kunsthand. Wanneer hij het jonge talent Ishmael ontmoet besluit Roy zijn manager te worden.
Bekijk de afbeelding

Apocalypse Now (1979)

Woensdag 31 maart om 20:30 op RTL7

Kapitein Willard wordt door het Amerikaanse opperbevel in Vietnam richting Cambodja gestuurd om kolonel Kurtz te liquideren. Kurtz, een veelvuldig onderscheiden militair, is doorgedraaid en wordt door het leger beschouwd als een gevaar.
Bekijk de afbeelding

Lord of War (2005)

Donderdag 1 april om 00:35 op BBC1

De Rus Yuri Orlov (Nicolas Cage) is een exploitant van wapens, die de hele wereld rondreist om zijn handel te verkopen. Hij komt daarbij in de gevaarlijkste oorlogsgebieden. Het beroep van Yuri zorgt ervoor dat hij vele vijanden heeft. Zo moet hij uit de handen blijven van de meedogenloze Interpolagent Jack Valentine (Ethan Hawke), zijn concurrenten en zelfs sommige van zijn klanten zijn hem niet goed gezind. Yuri's klanten bestaan dan ook vaak uit de meest beruchte dictators ter wereld. Op het hoogtepunt van zijn roem komt Orlov echter oog in oog te staan met zijn grootste vijand: zijn geweten. Maar zowel zijn vijanden als zijn handlangers zullen hem niet zomaar laten gaan.
Bekijk de afbeelding

Boys Don't Cry (1999)

Vrijdag 2 april om 20:30 op RTL8

Een tienermeisje uit Nebraska doet zich voor als man en verhuist naar Falls City waar ze vriendschap met een groep mannen sluit. Een romance met een lokaal meisje en de ontdekking van haar echte identiteit vormen echter de opmaat tot een tragedie.



NieuwsFilm

meest populair