Fincher bevestigd voor Millennium remake

Remake lijkt er dus snel te komen!

Een paar weken geleden berichtten we nog dat David Fincher had getekend voor Pawn Sacrifice, een film over het leven van de befaamde schaker Bobby Fischer. The Playlist meldt nu dat dit nieuws iets te voorbarig was en niet lijkt te kloppen.

Wat wel klopt, is het gerucht dat Fincher geinteresseerd zou zijn in de remake van de succesvolle Zweedse thriller Millennium: Mannen die vrouwen haten (Engelse titel: The Girl with the Dragon Tattoo), naar het boek van de overleden auteur Stieg Larsson. Het scenario van de remake wordt geschreven door Steven Zaillan (Schindler's List, American Gangster) en de film wordt geproduceerd door Scott Rudin, die eerder een Oscar won voor No Country for Old Men.

The Playlist meldt verder dat het Fincher's intentie is om in september of oktober met de opnames van de film te beginnen, nadat hij The Social Network heeft afgerond. Hij zou nu op zoek zijn naar een hoofdrolspeelster, waarbij de naam van Carey Mulligan, die vaak werd genoemd, lijkt te zijn afgevallen. Fincher zou een onbekende actrice willen casten.



NieuwsFilm

meest populair