Algemeen

Drie nieuwe foto's Iron Man 2

En bezoek de Stark Expo 2010.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 01.04.2010 om 09:38 in Algemeen
Op Yahoo! zijn drie nieuwe foto's van verschenen. Op de foto's zien we Iron Man (Robert Downey Jr.), Ivan Vanko / Whiplash (Mickey Rourke) en Hogan (acteur en regisseur Jon Favreau) met de "Iron Man suitcase".


Via onderstaande afbeelding kan je de viral marketing website StarkExpo2010.com bezoeken. Op de website wordt de fictieve beurs Stark Expo 2010 gepromoot en wordt er gekeken naar de eerdere beurs uit 1964.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Ereptile "Ik denk dat het een gerucht is, het is namelijk niet bevestigd ;)
Ik heb wel een fan-choice voor wie de Mandarin kan vertolken: Cary-Hiroyuki Tagawa (acteur van Shang Tsung in MK en Heihachi in Tekken).
Die is altijd een goeie keus voor een villain ;)"

O jaaaaa, lijkt me vet. Maar dan hebben al die 'mechanische' villains en dan komt er opeens een soort mutant tussen..Maar ik denk wel dat het goed gaat uitpakken:Y

Ereptile

Avatar

Steve-O "Stomen ze de Mandarin misschien al een beetje klaar of was dat maar een gerucht? Hij wordt wel de villain in deel 3!"


Ik denk dat het een gerucht is, het is namelijk niet bevestigd ;)
Ik heb wel een fan-choice voor wie de Mandarin kan vertolken: Cary-Hiroyuki Tagawa (acteur van Shang Tsung in MK en Heihachi in Tekken).
Die is altijd een goeie keus voor een villain ;)

Steve-O

Avatar

Ereptile "Ja daar dacht ik ook aan toen ik die site zag :P Ik had gehoord dat die scene in china was en dat de Mandarin erbij was. Blijkt nu gewoon bij StarkExpo te zijn :P"

Stomen ze de Mandarin misschien al een beetje klaar of was dat maar een gerucht? Hij wordt wel de villain in deel 3!

Ereptile

Avatar

master3d "Catchy muziekje van de Stark Expo:D Gelijk alle sponsoren een plaatsje geven;)

Hm check trouwens de 9e concept art tekening (als je op het grootste plaatje klinkt.) is dat niet die tuin waar Iron Man en War Machine die andere robots tegen komen en dan all out gaan vechten? Weten we ook gelijk waar dat zich af speelt:P"


Ja daar dacht ik ook aan toen ik die site zag :P Ik had gehoord dat die scene in china was en dat de Mandarin erbij was. Blijkt nu gewoon bij StarkExpo te zijn :P

stussycrown

Avatar

En het is geen ''kapotte'' telefoon..
het is een werkende telefoon, en als je goed kijkt zie je naar alle waarschijnlijkheid twee lijken hangen op de achtergrond. Hij zal waarschijnlijk met Tony Stark (Iron Man) aan het bellen zijn om te vertellen wat hij gedaan heeft of gaat doen.
Die kapotte telefoon representeert wat er in die scene is gebeurd..
OF het is er flink aan toe gegaan waardoor de telefoon is beschadigd of het is gewoon voor the ''bad guy look''!

Lord Voldemort

Avatar

kaboekie "Oké, what the hell doet die papegaai op Mickey Rourke's schouder?! En waarom heeft hij een duidelijk kapotte telefoon in zijn hand?!
Dit wordt of een van de beste films van het jaar of gewoon een regelrechte ramp! We zullen het zien op 28 april..."


Kaketoe, m'n jong, het is een kaketoe.

Steve-O

Avatar

Ik kan echt niet wachten op deze film!!!!! Deel 1 heeft mij erg verrast en dit deel gaat echt knallen:Y!!!!!
Plaatjes zijn altijd leuk maar een mooie/goeie poster kan niet ontbreken bij een blockbuster maar...die hebben we nog niet:N
Komt vast wel:9
Ik vind dat Iron man suitcase ook erg leuk. En die site is ook leuk gedaan:P

master3d

Avatar

Catchy muziekje van de Stark Expo:D Gelijk alle sponsoren een plaatsje geven;)

Hm check trouwens de 9e concept art tekening (als je op het grootste plaatje klinkt.) is dat niet die tuin waar Iron Man en War Machine die andere robots tegen komen en dan all out gaan vechten? Weten we ook gelijk waar dat zich af speelt:P

kaboekie

Avatar

Oké, what the hell doet die papegaai op Mickey Rourke's schouder?! En waarom heeft hij een duidelijk kapotte telefoon in zijn hand?!
Dit wordt of een van de beste films van het jaar of gewoon een regelrechte ramp! We zullen het zien op 28 april...