Video

Nieuwe red band trailer MacGruber

Parodie op MacGyver ziet er veelbelovend uit.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey op 02.04.2010 om 10:40 in Video
Rogue Pictures heeft een nieuwe red band trailer vrijgegeven van de film MacGruber van regisseur Jorma Taccone (Land of the Lost). MacGruber is een terugkerende parodie op MacGyver in het populaire Amerikaanse sketchprogramma Saturday Night Live.

De film gaat over MacGruber (Will Forte), die sinds de dood van zijn vrouw tien jaar geleden, een teruggetrokken leven leidt. Wanneer hij erachter komt dat zijn land hem nodig heeft, omdat zijn gezworen vijand Dieter Von Cunth (Val Kilmer) een kernbom heeft gestolen, ziet MacGruber in dat hij de enige is die deze klus kan klaren. Hij stelt een team samen, en samen proberen ze de boel recht te trekken.

MacGruber draait vanaf 21 mei in de Amerikaanse bioscopen. De Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.
<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-us&from=sp&fg=MsnEntertainment_MoviesTrailersGP2_a&vid=5a75d986-f4be-483c-bfff-06d1c1686bf4" target="_new" title="Exclusive: 'MacGruber' Trailer (Mature Audiences)">Video: Exclusive: 'MacGruber' Trailer (Mature Audiences)</a>

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair