Bioscoop Top-10

Welke films worden momenteel het meest bezocht.

Welke films scoren er momenteel hoog aan de Nederlandse boxoffice. Als je wilt weten hoe/wat/waar/wanneer gebruik dan onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Alice in Wonderland (2010)

Regie: Tim Burton

Alice is nu zeventien jaar oud. Als ze plotseling een aanzoek krijgt op een feestje in een Victoriaans landhuis, voor de ogen van honderden verwaande society-types, vlucht ze weg. Ze volgt een wit konijn, valt in zijn hol en komt na tien jaar afwezigheid weer terecht in Wonderland. Ze herinnert zich echter niets meer van haar laatste bezoek.
Bekijk de afbeelding

Dear John (2010)


John Tyree wordt tijdens zijn verlof van het leger verliefd op de studente Savannah Lynn Curtis (gespeeld door Amanda Seyfried). De twee geliefden hebben een mooie tijd en als John weer uitgezonden wordt, vraagt hij Savannah met hem te trouwen als hij terugkomt. Echnter de lange afstand tussen beide, lijkt voor meer problemen te zorgen dan verwacht.
Bekijk de afbeelding

Avatar (2009)


Jake Sully is een gewonde oorlogsveteraan in de toekomst, die onvrijwillig met enkele anderen naar de planeet Pandora wordt gebracht om deze te koloniseren voor de mensheid op Aarde. Deze planeet wordt bewoond door de Na'vi, een mens-achtig ras met hun eigen taal en cultuur. De Na'vi doen er alles aan hun volk te beschermen tegen de mensen en Sully raakt betrokken bij hun vrijheidsstrijd, en wordt ook verliefd op één van hen.
Bekijk de afbeelding

From Paris with Love (2010)


James Reese (Jonathan Rhys Meyers) heeft het prima voor elkaar. Leuke baan bij de Amerikaanse ambassade in Parijs, mooie vriendin én een bijbaan als CIA-correspondent. De volgende stap is wat hem betreft een echte agent te worden en serieus in actie komen. Zijn wens lijkt uit te komen als hij aan een Amerikaanse CIA-collega wordt gekoppeld die naar Parijs komt om een terreurgroep aan te pakken. Tot James ontdekt dat special agent Charlie Wax (John Travolta) een onberekenbaar, grofgebekt, trigger-happy en ongeleid projectiel is die hem vooral als chauffeur ziet. Wax neemt James mee op een explosieve trip door de buitenwijken van Parijs die de jongen doet snakken naar zijn kantoorbaantje. Maar voor James het weet is hij tot aan zijn nek bij de zaak betrokken en is hij toch echt op Charlie aangewezen om de komende 48 uur te overleven.
Bekijk de afbeelding

Nanny McPhee and the Big Bang (2010)


Emma Thompson keert terug in de rol van de tovernanny; zij weet te verschijnen wanneer zij het meest nodig maar het minst gewenst is. Ditmaal verschijnt Nanny McPhee aan de deur van een gekwelde, jonge moeder, mevr. Isabel Green die probeert de familieboerderij draaiende te houden terwijl haar man oorlog voert. Nanny McPhee komt tot de ontdekking dat de oorlog ook is uitgebroken tussen de luidruchtige plattelands kinderen van mevrouw Green en hun verwende neefjes uit de stad. Plotseling gebeuren er wel hele bijzondere dingen: van een vliegende motorfiets, een biggetje dat in bomen klimt tot een plotseling tot leven komend standbeeld en baby olifantje dat op de vreemdste plekken opduikt aan toe. Met behulp van haar magische krachten weet Nanny McPhee de kinderen vijf nieuwe lessen te leren.
Bekijk de afbeelding

Millennium 3: Gerechtigheid (2009)


Lisbeth Salander wordt zwaar gewond naar het ziekenhuis gebracht waarna zij wordt beschuldigd van een drievoudige moord. Blomkvist probeert politie en aanklagers te overtuigen van haar onschuld. Hij gaat op onderzoek uit naar het verleden van Lisbeth en ontdekt een samenzwering van het allerhoogste plan. Samen gaan ze op jacht naar gerechtigheid en de waarheid.
Bekijk de afbeelding

Shutter Island (2010)


Shutter Island verteld het verhaal over twee politiemannen, Teddy Daniels en Chuck Aule , die naar een afgeleden eiland voor de kust van Massachusetts worden gestuurd om de mysterieuze verdwijning van een moordenares uit de vestingachtige psychiatrische inrichting voor criminelen te onderzoeken.
Bekijk de afbeelding

The Book of Eli (2010)


De film gaat over een man die alleen door Amerika trekt. Dit doet hij om een boek te beschermen waarin geheimen staan voor het redden van de mensheid, het einde van de wereld is namelijk nabij.
Bekijk de afbeelding

First Mission (2010)


'First mission' gaat over de jonge vrouwelijke arts Marina (Anniek Pheifer), die besluit voor een humanitaire noodhulporganisatie in het buitenland te gaan werken. In Zuid-Amerika legt ze samen met een team hulpverleners haar leven in de waagschaal om anderen te redden.
Bekijk de afbeelding

Solomon Kane (2009)


Solomon Kane is een krijger uit de 16e eeuw die vervloekt is door zijn eigen gruweldaden uit het verleden. Hij zweert dat hij nooit meer het zwaard zal heffen. Als een donkere macht het land bedreigt, komt hij terug op dit besluit en gaat hij de strijd aan.



NieuwsFilm

meest populair