DiCaprio in de nieuwe Oliver Stone?

Scorsese, Nolan, Eastwood, Scott, Spielberg en nu Stone...iedereen wil met Leonardo werken!

In september van vorig jaar werd bekend dat Leonardo DiCaprio de hoofdrol zal gaan spelen in The Deep Blue Goodbye, een verfilming van de roman uit 1964 van John D. MacDonald. Het boek is de eerste uit een langlopende reeks over detective Travis ‘Trav’ McGee.

Het lijkt erop dat Oliver Stone de film zal gaan regisseren. Ook zit er een andere titel aan te komen, namelijk Travis McGee. The Hollywood Reporter bericht dat DiCaprio nog steeds aan het project verbonden is. Stone is beschikbaar nu hij klaar is met zijn Wall Street sequel, Money Never Sleeps. Fox hoopt met Travis McGee een nieuwe franchise te starten.

Ondanks de titelverandering zal de film wel nog steeds gebaseerd worden op The Deep Blue Goodbye (deel 1 uit de reeks dus), waarin McGee op zoek is naar een schat die na de Tweede Wereldoorlog verstopt werd door een soldaat.

MacDonald beschouwde de boeken als een daadwerkelijke beschrijving van het leven van de detective. Trav McGee wordt steeds ouder en verandert continu in de loop van de (in totaal) 21 boeken. De reeks begint in de jaren ’60 en eindigt ergens in de jaren ’80. De veranderende Amerikaanse cultuur staat centraal in MacDonalds boeken.



NieuwsFilm

meest populair