Emily Blunt wijst rol in Captain America af

En Chris Evans is nu ook officieel bevestigt voor de hoofdrol.

Een tijdje geleden werd nog bevestigd dat Chris Evans de titelrol van The First Avenger: Captain America op zich zou nemen. Het nieuws is nu ook officieel gemaakt door Marvel: Marvel Studios has officially confirmed that Chris Evans will star as Captain America in the studio's highly anticipated movie THE FIRST AVENGER: CAPTAIN AMERICA directed by Joe Johnston from a script penned by Christopher Markus & Stephen McFeely.

Eergisteren werd ook bekend gemaakt dat de side-kick van Captain America gecast is. De rol van Bucky Barnes, America’s sidekick, is toebedeeld aan Sebastian Stan, een van de frontrunners voor de oorspronkelijke rol van Captain America. Ook hij tekende voor meerdere films, net als andere acteurs die een contract tekenden voor een van Marvels superheldenfilms. Voor allemaal is de optie open om een rol te gaan spelen in de hooggeanticipeerde The Avengers-film.

Even verderop in het persbericht wordt ook nog op die film ingegaan: In addition to THE FIRST AVENGER: CAPTAIN AMERICA, Marvel Studios will release a slate of films based on the Marvel characters including the highly anticipated sequel, IRON MAN 2, starring Robert Downey Jr. and Gwyneth Paltrow on May 7, 2010, THOR on May 6, 2011, and THE AVENGERS on May 4, 2012.

Verder hebben we nog het nieuws dat Emily Blunt, die oorspronkelijk de rol van Black Widow in Iron Man 2 zou spelen, maar vervangen werd door Scarlett Johansson, een rol in Captain America afwees. Ze kreeg de rol van Peggy Carter, het liefje van America aangeboden. Het is nog wachten op het nieuws of de tweede keus van Marvel, Keira Knightley, de rol aan zal nemen. Daarnaast is er nog de mogelijkheid dat Alice Eve de rol op zich zal nemen.

Captain America moet ergens in juli 2011 uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair