Humor

Video review Star Wars: Attack of the Clones

Voor The Phantom Menace had hij (slechts) 70 minuten nodig; dit keer komen daar nog eens 20 minuten bij!

door Jan-Peter Rook op 05.04.2010 om 16:13 in Humor
Eind vorig jaar konden we genieten van een 70 minuten durende video review van Star Wars: Episode I The Phantom Menace. De maker van het filmpje, Mike van Red Letter Media, legde ons uitgebreid uit waarom de film zo'n ramp is geworden.

Hij heeft dit nu ook gedaan voor Star Wars: Episode II Attack of the Clones. De review duurt nog eens 20 minuten langer dan de vorige, namelijk anderhalf uur, dus ga er wederom maar eens goed voor zitten...12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dr.DarkXL

Avatar

Eerste 20 minuten zitten er weer op Smiley face

Steve-O

Avatar

Jammer dat die man niks beters heeft te doen.

PKP

Avatar

Deze stond toch gewoon op zijn site? Die van Episode 3 heb ik namelijk ook al gezien. Of het nou via zijn site was, of via YouTube.

Overigens staan daar meer 'reviews' van films.

Planethugo

Avatar

Je moet er maar zin in hebben.

Ook om het te kijken...

Thyplosion

Avatar

Weinig argumenten. Zo kan ik de gehele IMDB top tien wel op de hak nemen. Beetje jammer.:N

Jesimeël

Avatar

Die gast heeft niks beters te doen, SW epII voegt wel degelijk wat toe aan de hele SW-sage en is alles behalve bull-crap. sorry hoor, maar SW-ep II is vele malen interessanter dan dit monotone gelul..

LMF

Avatar

Dit soort dingen zet ik meteen af wegens te lang en te monotoon. Dit geek-niveau is net iets te hoog naar mijn smaak.


Wie deftige humoristische filmreviews wilt zien, moet maar eens surfen naar de Nostalgia Critic. Die kerel haalt wekelijks een film of een Top 11 uit de oude doos en bespreekt die met veel energie en originele humor. Wie er naar blijft kijken is ook mee met de running gags die hij erin verweven heeft. Dikke aanrader!

Lord Voldemort

Avatar

Oh kom op, zeg. Die kerel is hardstikke droog. Vooral de manier waarop hij praat en de tussenstukjes met alle vrouwen die hij mishandelt. Ik vond het eigenlijk lekkerder wegkijken dan Attack of the Clones zelf.

WoUtoMatiC

Avatar

Geweldig dit!

En als je de moeite neemt om het ook echt te kijken zal je merken dat de argumenten zeker wel doordacht zijn. Bijvoorbeeld het stuk over lightsabers en de walgelijke love story in deze film. :r

MikeyMo

Avatar

LMF "Dit soort dingen zet ik meteen af wegens te lang en te monotoon. Dit geek-niveau is net iets te hoog naar mijn smaak.


Wie deftige humoristische filmreviews wilt zien, moet maar eens surfen naar de Nostalgia Critic. Die kerel haalt wekelijks een film of een Top 11 uit de oude doos en bespreekt die met veel energie en originele humor. Wie er naar blijft kijken is ook mee met de running gags die hij erin verweven heeft. Dikke aanrader!"

zuul motherfucker zuul!

I was frozen Today

Big Lipped Aligator Moment

Chuckaa Norrissss

stefanvh

Avatar

PKP "Deze stond toch gewoon op zijn site? Die van Episode 3 heb ik namelijk ook al gezien. Of het nou via zijn site was, of via YouTube.

Overigens staan daar meer 'reviews' van films."


dan mag jij die linken, want voor zover ik kan vinden bestaat die nog niet Smiley face

zeurminator

Avatar

Ik vind hem echt supergoed! Lekkere droge en bizarre humor.
En daarnaast: toch gefundeerd kritiek geven. Oké, een aantal dingen zijn vergezocht, maar het meeste klopt wel, vind ik.
Kom maar op met het afkraken van deel 3!!!

NieuwsFilm

meest populair