Algemeen

Derde X-Files film in aankomst?

Afscheid nemen bestaat blijkbaar niet...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 11.04.2010 om 13:00 in Algemeen
Bijna 10 jaar nadat The X-Files van de buis verdween, lijkt hoofdrolspeler David Duchovny er nog steeds geen genoeg van te hebben. De acteur zou graag nog eens in de schoenen van FBI agent Fox Mulder stappen. Hij heeft het dan over een derde speelfilm, na The X-Files (1998) en The X-Files: I Want to Believe (2008).

Op de vraag of hij open zou staan voor een derde film, zei Duchovny het volgende: "Of course, I love that show."

Bedenker Chris Carter zei in 2008 dat hij minstens nog 1 film wilde maken. Het leek er echter op dat dit nooit meer zou gebeuren vanwege de slechte receptie van X-Files: I Want to Believe.

Duchovny hoopt dat het er alsnog van komt: "I love the characters on it. Yes, I'd do another one. I am so proud of that franchise that, if we can't make it until I have to wear a girdle and a toupee, that's fine."

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

timdekw

Avatar

Ik heb twee jaar geleden de box met alle 9en seizoenen aangeschaft ben al bij seizoen 3 (schiet aardig op dus :)) ook heb ik de eerste film op DVD en de laatste in de bios gezien. Je kan dus zeggen dat ik best een fan ben van de franchise.
Ook al vond ik de laatste film meer op een wat matige extra lange aflevering lijken dan op een avondvullende spannende film ben ik toch wel in voor nog een derde, vierde, vijfde film en een tiende seizoen :D

The Truth is out There!!!

leidenaar

Avatar

Laatste film was voor X-files fans best vermakelijk,maar niet bijzonder,en dat zou een bioscoopfilm wel moeten zijn.
Meer een lange afevering,en zelfs dan niet eens 1 van de sterke afleveringen.
Voor mensen die The X-Files niet kennen is zo'n filmpje niet bijzonder,maar fans zien toch wel graag een film,tja,daarom ben je een fan.

Oftewel: Laat maar komen.

Deweb

Avatar

Laat me raden: Als de film er komt, dan is het in 3D?

11qqaazz

Avatar

Laatste film was meer een lange aflevering.

esteban

Avatar

Van mij mag het ... maareum ... dit 'nieuws' is al meer dan een jaar oud, eveneens naar aanleiding van quote uit een interview met Anderson.

mickvh

Avatar

Supercool! Deze keer terug naar de Mythology-verhaallijn? En misschien iets meer humor?

Thiver

Avatar

Jan-Peter "...de slechte receptie van X-Files: I Want to Believe."

Dat was inderdaad een tegenvaller: de hapjes waren maar halfgaar en de punch was niet te drinken. :P

Remco

Avatar

Vreemd trouwens vond de tweede film eigenlijk best vermakelijk. The X files is een enorm goede serie met sterke karakters. Van mij mag die derde film er wel komen........