He-Man komt er toch?

By the Power of Grayskull!

He-Man lijkt opnieuw onderdak te hebben gevonden in Hollywood. Al jaren leurt de 'perfecte' spierbundel door de straten, op zoek naar een filmmaatschappij die een nieuw avontuur wil sponsoren. Warner Bros. Pictures kreeg het niet voor elkaar, Mattel zag het script niet zitten, en nu is het de beurt aan Columbia Pictures. Zij hebben Mike Finch en Alex Litvak (Predators) aan het werk gezet om (wederom) een script te schrijven.

In their pitch, the scribes attempted to balance a treatment that would convince the studio it was cinematic and keep the toy company satisfied that its characters were being portrayed appropriately.

Voor wie nog nooit van He-Man heeft gehoord: He-Man is een actiefiguur die het meest bekend is van zijn hoofdrol in de tekenfilmserie He-Man and the Masters of the Universe. Deze serie werd vanaf 1983 uitgezonden op de Nederlandse televisie. In de tekenfilms worden middeleeuwse taferelen gecombineerd met sciencefiction en magie. (bron: wikipedia)

Of het dit keer dan wél van de grond gaat komen blijft dus nog even een vraagteken. Of de mensheid überhaupt nog op He-Man zit te wachten is een geheel andere vraag, die je zelf mag invullen. Gelukkig hebben we altijd Dolph Lundgren nog...



NieuwsFilm

meest populair